Δεν πωλείται ο Κιέζα από τη Φιορεντίνα

Ο Ρόκο Κομίσο ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του Φεντερίκο Κιέζα στη Φιορεντίνα και ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτησή του.

Ο Ρόκο Κομίσο ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του Φεντερίκο Κιέζα στη Φιορεντίνα και ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτησή του. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι Λίβερπουλ και Τότεναμ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, όμως ο ιδιοκτήτης των “βιόλα” ξεκαθαρίζει πως δε θα τον δώσει ακόμα και με πρόταση ύψους εκατό εκατομμυρίων ευρώ. 

Αρχικά, ο Κομίσο τόνισε: “Δεν ξέρω αν υπάρχουν ρήτρες στο συμβόλαιο του Κιέζα αλλά είναι ο πρωταθλητής μας και δεν θα τον πουλήσω ακόμα και για 100 εκατομμύρια ευρώ”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Έχω τα όνειρά μου, πηγαίνουμε ένα βήμα τη φορά και θα δούμε τι θα συμβεί αλλά θέλω να κάνω κάτι στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα. Θέλω να αφήσω το σημάδι μου εδώ. Δεν θα κάνω το ίδιο λάθος με τον Κιέζα με αυτό που έγινε με τον Μπάτζιο. Ήταν ο σπουδαιότερος παίκτης που είχε η ομάδα ποτέ και τον πούλησαν απλά για κάποια χρήματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.