Σοκ με Μιχαίλοβιτς

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαίλοβιτς πάσχει από λευχαιμία.

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαίλοβιτς πάσχει από λευχαιμία.

Το πρωί του Σαββάτου (13/7) τα ιταλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πως ο Σέρβος προπονητής αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς ωστόσο να μπουν σε λεπτομέρειες.

Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος ο Μιχαίλοβιτς παρέθεσε συνέντευξη Τύπου και γνωστοποίησε πως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και αυτό διότι αποκάλυψε πως διεγνώσθη με καρκίνο, «παγώνοντας» τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

«Πάσχω από λευχαιμία. Όταν πήρα τα νέα, ήταν ένα γερό χτύπημα. Έκατσα για ημέρες ολόκληρες και έκλαιγα, η ζωή σου περνάει μπροστά στα μάτια σου. Θα κερδίσω αυτή τη μάχη για την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, για όλους εκείνους που με αγαπούν», δηλώνει ο Σέρβος και συγκλονίζει.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ζήτησα να δώσω συνέντευξη Τύπου και να μην παραβιαστεί η ιδιωτικοτητά μου καθώς ήθελα να είμαι εγώ που θα το έλεγε στην ομάδα και σε εσάς πρώτα. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη, δεν το σεβάστηκαν όλοι αυτό και για να πουλήσουν μερικές εκατοντάδες φύλλα παραπάνω, χάλασαν μία μακροχρόνια φιλία.

Δυστυχώς ή ίσως ευτυχώς, κάναμε κάποια τεστ που έδειξαν ανωμαλίες που δεν είχαν πριν από τέσσερις μήνες. Θα είμαι σαφής γιατί δεν θέλω ο κόσμος να κάνει εικασίες. Θα σας πως την αλήθεια, πώς έχουν τα πράγματα.

Στην αρχή νόμιζα πως ήταν απλά πυρετός, όμως έκανα και άλλα τεστ και έδειξαν πως πάσχω από λευχαιμία. Όταν πήρα τα νέα, ήταν ένα γερό χτύπημα. Έκατσα για ημέρες ολόκληρες και έκλαιγα, η ζωή σου περνάει μπροστά στα μάτια σου.

Αυτά δεν είναι δάκρυα φόβου. Σέβομαι την αρρώστια, θα την αντιμετωπίσω κοιτώντας την στα μάτια, με τον τρόπο που έχω μάθει. Ανυπομονώ να πάω στο νοσοκομείο και να αρχίσω τη μάχη. Είναι επιθετική η αρρώστια, αλλά μπορώ να τη νικήσω. Εξήγησα και στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να επιτεθούμε για να νικήσουμε. Εάν κάτσουμε πίσω και προσπαθήσουμε να παίξουμε άμυνα, θα μας ρίξουν κάτω αμέσως.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τακτική σε αυτή τη μάχη και είμαι σίγουρος, χωρίς αμφιβολία, πως θα βγω νικητής. Θα κερδίσω αυτή τη μάχη για την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, για όλους εκείνους που με αγαπούν.

Έχω λάβει 600-700 μηνύματα τις τελευταίες ημέρες αλλά θέλω να απολογηθώ που δεν απάντησα, καθώς ήθελα χρόνο για τον εαυτό μου, να διώξω από πάνω μου την αρνητικότητα και να είμαι έτοιμος να ανταποδώσω τα χτυπήματα και να αρχίσω τη μάχη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την Μπολόνια, από τον πρόεδρο μέχρι τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνο για το ρουχισμό της ομάδας, καθώς μου έδειξα πως είναι οικογένεια και με αγαπούν, όπως οι παίκτες μου. Έκλαψα τις τελευταίες ημέρες όμως δεν μου αρέσει να έρχονται άνθρωποι κοντά μου και να με κλαίνε επειδή με λυπούνται. Κανείς δεν πρέπει να με λυπάται, είμαι εντάξει. Αυτό που θέλω είναι αγάπη.

Στοιχηματίζω πως όλοι εσείς θα στοιχηματίζατε πως θα ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που θα αρρώσταινα. Είμαι μεγαλόσωμος, δυνατός, είχα κάνει τεστ στις 28 Φεβρουαρίου και ήταν όλα καλά. Έκανα προπόνηση κάθε ημέρα μέχρι τον Μάιο, ταξίδευα παντού, έπαιζα ποδόσφαιρο, δεν αισθανόμουν ούτε πόνο ούτε κούραση.

Ο πατέρας μου πέθανε από καρκίνο και έτσι έκανα συχνά τεστ. Αν δεν είχα κάνει αυτά τα τεστ, δεν θα είχα κάποιο σύμπτωμα για έναν χρόνο. Κανείς δεν πρέπει να σκέφτεται πως δεν μπορεί να πάθει τίποτα. Η μόνη σου ελπίδα είναι να το προβλέπεις επειδή έχει μεγάλη διαφορά αν το ανακαλύψεις σε δύο μήνες ή σε έναν χρόνο.

Επειδή είμαι διάσημο άτομο ελπίζω πως θα βοηθήσω άλλα άτομα να πηγαίνουν πιο συχνά για ιατρικούς ελέγχους. Είναι ευκολότερο όταν κάνεις συχνά τεστ. Δυστυχώς τίποτα δεν μου χαρίστηκε στη ζωή, έπρεπε να παλέψω για τα πάντα. Θα παλέψω και αυτή την αρρώστια λοιπόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.