Μιχαΐλοβιτς: “Ευχαριστώ για την αγάπη σας”

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του τις τελευταίες ημέρες, μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος, που αντιμετωπίζει.
Δημοσίευση: 15/07/2019 - 10:44
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του τις τελευταίες ημέρες, μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος, που αντιμετωπίζει. Ο Σέρβος τεχνικός πάσχει από λευχαιμία και θα ξεκινήσει αγώνα, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. 

Μέσω της εφημερίδας “Gazzetta dello Sport”, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: “Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που πρέπει να παλέψεις με έναν δυνατό αντίπαλο για να ξεπεράσεις ένα δύσκολο πρόβλημα. Εγώ το ζω τώρα, και είμαι πολύ τυχερός γιατί δεν είμαι μόνος αφού διαπίστωσα όχι έχω μια τεράστια στήριξη. Αυτές τις μέρες έλαβα μια θάλασσα από αγάπη, αλληλεγγύη και θετική ενέργεια που μου έδωσε τη σιγουριά ότι θα νικήσω στη μάχη κατά της λευχαιμίας. Πήρα χιλιάδες μηνύματα, τα διάβασα όλα, το ένα μετά το άλλο. Ολα μου έδωσαν μια αγκαλιά και άγγιξαν την καρδιά μου. Οι μέρες ήταν δύσκολες, ζητώ συγγνώμη αν δεν απάντησα και ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά. Το κάνω εδώ, χάρη στην Gazzetta dello Sport που έκανε αυτό τον χώρο διαθέσιμο για μένα”.