Μέρτενς: «Ο Μανωλάς είναι πολύ καλός»

Ένας από τους παίκτες που αναμφίβολα έχουν βάλει την «σφραγίδα» τους στην αγωνιστική άνοδο της Νάπολι τα τελευταία χρόνια, είναι ο Ντρις Μέρτενς.

Ένας από τους παίκτες που αναμφίβολα έχουν βάλει την «σφραγίδα» τους στην αγωνιστική άνοδο της Νάπολι τα τελευταία χρόνια, είναι ο Ντρις Μέρτενς. Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε στο Sky Sport Italia και αναφέρθηκε στην μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για τους «παρτενοπέι», τον Κώστα Μανωλά.
«Ο Μανωλάς είναι πολύ καλός, αλλά έχουμε χάσει τον Aλμπιόλ, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός. Όταν σε αγαπούν οι φίλαθλοι, βοηθάει και κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη», τόνισε ο 32χρονος άσος.

Mανωλάς-Ινσίνιε-Μέρτενς

Σε αντίθεση με τον Ινσίνιε που προ ημερών είχε δηλώσει ότι δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον Σάρι που πήγε στην Γιουβέντους, ο Μέρτενς εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του.
«Με προπονούσε για τρία χρόνια, μου έδειξε το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο και τον αγάπησα. Είναι παράξενο να τον δούμε στη Γιουβέντους, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».
Ο Mέρτενς ήταν κοντά στην έξοδο από τη Νάπολι μέχρι να αναζωογονηθεί από τον Σάρι, ο οποίος τον μετέτρεψε σε κεντρικό επιθετικό, μετά τη φυγή του Γκονζάλο Ιγκουαϊν στη Γιουβέντους το 2016.

Ως αποτέλεσμα της αλλαγής της θέσης του, ο 32χρονος έχει πετύχει 109 γκολ με τη φανέλα των «partenopei», μόλις έξι πίσω από το θρύλο της ομάδας, Ντιέγκο Μαραντόνα, και 12 πίσω από τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι, τον Μάρεκ Χάμσικ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.