Κόντε: “Ο Πέρισιτς δεν μπορεί”

Ο Αντόνιο Κόντε ανακοίνωσε ουσιαστικά πως δεν υπολογίζει τον Ιβάν Πέρισιτς για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ξεκαθάρισε πως ο Κροάτης μεσοεπιθετικός δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει στον αγωνιστικό χώρο.
Δημοσίευση: 21/07/2019 - 09:35
Ο Αντόνιο Κόντε ανακοίνωσε ουσιαστικά πως δεν υπολογίζει τον Ιβάν Πέρισιτς για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ξεκαθάρισε πως ο Κροάτης μεσοεπιθετικός δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιταλός προπονητής εμφανίστηκε ενοχλημένος με την αγωνιστική συμπεριφορά του Πέρισιτς στη φιλική ήττα 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ουσιαστικά έδειξε την πόρτα της εξόδου στον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Χαρακτηριστικά, ο Κόντε δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Δουλεύουμε πολύ μαζί του, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Νομίζω ότι δεν είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για να παίξει τον ρόλο που θέλω”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε και στην πορεία της προετοιμασίας των “νερατζούρι”: “Γνωρίζαμε ότι η προετοιμασία θα είναι δύσκολη περίοδος για πολλούς λόγους. Έχουμε θέληση να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Δεν πρέπει, όμως, να σκεφτόμαστε μόνο τα φιλικά, αλλά να κοιτάζουμε και τις προπονήσεις”.