Ντιαβαρά: «Είδωλο μου ο Γιάγια Τουρέ!» (video)

Ο Αμαντού Ντιαβαρά διέκοψε τις μέρες χαλάρωσης των διακοπών του για να είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της Ρόμα.

Ο Αμαντού Ντιαβαρά διέκοψε τις μέρες χαλάρωσης των διακοπών του για να είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της Ρόμα. 
Ο 22χρονος αμυντικός μέσος, μεταγράφηκε από τη Νάπολι στη Ρόμα, την ίδια μέρα που ο Κώστας Μανωλάς, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στο «Σάο Πάολο». 
«Σταμάτησα τις διακοπές μου σύντομα, ώστε να μπορώ να επιστρέψω γρήγορα για να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και τον κόουτς», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

“Θα βοηθήσει σίγουρα το ότι είχα αγωνιστικό ρυθμό με τη συμμετοχή μου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, καθώς είμαι σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια εξαιρετική σεζόν στη Ρώμη.

Έφτασα εδώ με μεγάλο κίνητρο και γνωρίζω ότι είμαι σε έναν τεράστιο σύλλογο. Ο ελάχιστος στόχος της Ρόμα στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να συμβεί αυτό». 

«ΤΙΜΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΣΕΚΑ»

«Παρακολουθώντας τις ομάδες στις  οποίες εργάστηκε ο Φονσέκα στο παρελθόν, ξέρω ότι η μεσαία γραμμή είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει. Όταν ο προπονητής με κάλεσε, ήταν πολύ συναρπαστικό και θεώρησα μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί του.
Το είδωλό μου ήταν πάντα ο Γιάγια Τουρέ και βλέπω τον εαυτό μου σε αυτόν,   περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον παίκτη!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.