Η Λάτσιο θέλει 40 εκατομύρια για Στρακόσα

Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας ξεπέρασε τον τραυματισμό του, είναι περιζήτητος και οι Ρωμαίοι δεν τον παραχωρούν αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ο Στρακόσα αναμένεται να αποτελέσει και φέτος τον βασικό τερματοφύλακα της Λάτσιο και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα είναι περιζήτητος στην ευρωπαϊκή αγορά.

Έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα ο Αλβανός διεθνής δεν πωλείται από τη Λάτσιο αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Σιμόνε Ιντζάγκι θα ξεκινάει εκ νέου από εκείνον την ενδεκάδα της Λάτσιο. Συμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα tuttomercato, ο 24χρονος Αλβανός τερματοφύλακας, που πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας με την Λάτσιο νικώντας (2-0) στον τελικό την Αταλάντα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, όχι τόσο στην Ιταλία, όσο και στο εξωτερικό. Η περίπτωση Στρακόσια, που αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων του Πανιωνίου, φέρεται να εξετάστηκε από την Νιούκαστλ και από την Τότεναμ.

“Διερευνητικές επαφές, τίποτα περισσότερο. Στο Φορμέλο δεν έχει φθάσει καμία συγκεκριμένη πρόταση, ενώ η Λάτσιο δεν δέχεται προσφορές χαμηλότερες από 35-40 εκατομμύρια”, αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.