Ντι Νατάλε: «Ανταγωνιστική η Ουντινέζε»

Πεπεισμένος ότι η Ουντινέζε θα συνεχίσει να ανταγωνίζεται τις μεγάλες ομάδες της Serie Α μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δήλωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Πεπεισμένος ότι η Ουντινέζε θα συνεχίσει να ανταγωνίζεται τις μεγάλες ομάδες της Serie Α μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δήλωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να συμβεί αυτό είναι οι συμπαίκτες του να παραμείνουν προσγειωμένοι.
 
Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Ούντινε μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μίλαν, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.
 
«Η λέξη τίτλος είναι πολύ μεγάλη για μας. Κάνουμε όμως μία θαυμάσια σεζόν απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες και μπορούμε να θέσουμε υψηλούς στόχους. Ωστόσο, θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση αν δεν κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη. Ο προπονητής μας Φραντσέσκο Γκουϊντολίν έχει πετύχει ένα θαύμα εδώ», δήλωσε ο βετεράνος επιθετικός.
 
Οσο για το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ο Ντι Νατάλε έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Γιουβέντους. «Πιστεύω ότι έχει προβάδισμα έναντι της Μίλαν, γιατί δεν έχει ευρωπαϊκά ματς. Ωστόσο, η Μίλαν παραμένει μία σπουδαία ομάδα», σχολίασε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.