O «δήμιος» της Μπολόνια λέγεται Ντρις Μερτενς! (video)

Ελάχιστοι περίμεναν τέτοια εξέλιξη στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νάπολι και την Μπολόνια, στο προτελευταίο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στη Serie Α.

Ελάχιστοι περίμεναν τέτοια εξέλιξη στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νάπολι και την Μπολόνια, στο προτελευταίο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στη Serie Α. Η Νάπολι προηγήθηκε δύο φορές με ισάριθμα γκολ του Αρκάντιους Μίλικ, αλλά η εκ των ουραγών ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι ισοφάρισε δις και βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός πολύτιμου Βαθμού, στην προσπάθεια της να ανασάνει βαθμολογικά.

Ο Ντρις Μέρτενς όμως είχε αντίθετη άποψη και με το τέρμα που πέτυχε στο 88ο λεπτό, έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του με σκορ 3-2, σ΄ένα ματς με πολλές συγκινήσεις στο «Σαν Πάολο».  

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η Μπολόνια προσπάθησε να αιφνιδιάσει τη Νάπολι και βρέθηκε δύο φορές κοντά στο γκολ, στο 4΄με το διαγώνιο σουτ του Πόλι που πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μερέτ και λίγο αργότερα στο 12ο λεπτό, όταν και πάλι ο αρχηγός των «ροσομπλού» επιχείρησε το σουτ που βρήκε σε ετοιμότητα τον νεαρό τερματοφύλακα της Νάπολι. Οι «ατζούρι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους επιθετική προσπάθεια, όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή της Μπολόνια, ο Αρκάντιους Μίλικ με ψύχραιμο κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκορούπσκι. 

Τα 10 γκολ στα 5 τελευταία ματς απέναντι στην Μπολόνια έφτασε ο Μέρτενς!

Η συνέχεια ανήκε στη Νάπολι που είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες, αρχικά με τον Μέρτενς στο 25΄και στην συνέχεια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με ισάριθμες κεφαλιές του Μίλικ. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Μπολόνια κατάφερε να ισοφαρίσει από μία στημένη φάση, με φάουλ που εκτέλεσε ο Πούλγκαρ, ο Παλάσιο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σανταντέρ την δεύτερη, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Παραγουανός αποχώρησε από το παιχνίδι με μυϊκό τραυματισμό.

Mέρτενς και Μίλιο πανηγυρίζουν το 2ο γκολ του Πολωνού στο παιχνίδι

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, προηγήθηκε εκ νέου με το 2ο προσωπικό τέρμα του Μίλικ στο 51ο λεπτό (έφτασε τα 10 ο Πολωνός στο πρωτάθλημα), αλλά η Νάπολι «πλήρωσε» την αδυναμία της στο ψηλό παιχνίδι και δέχτηκε 2ο γκολ πάλι από στημένη φάση. Φάουλ που εκτέλεσε ο Πούλγκαρ και κεφαλιά του Ντανίλο που κέρδισε κατά κράτος την μονομαχία από τον Αλμπιόλ.

Τελικά χρειάστηκε η συνδρομή του Μέρτενς για να πα΄ρει το πολύτιμο τρίποντο η Νάπολι. Με ωραίο δεξί σουτ στο 88΄νίκησε τον Σκορούπσκι για το τελικό 3-2. Ο Βέλγοε δημιουργεί μία εκπληκτική παράδοση σκοραρίσματος απέναντι στους «ροσομπλού», αφού αυτό ήταν το 10ο γκολ του Βέλγου στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Μπολόνια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.