Ένα γκολ φτάνει για την Ουντινέζε…(video)

Με το «αγαπημένο» της σκορ, το 1-0, η Ουντινέζε επιβλήθηκε εντός έδρας της απογοητευτικής Τορίνο, έφτασε τις 3 νίκες στο πρωτάθλημα πιάνοντας τη «Γκρανάτα» στους 10 βαθμούς.

Η Ουντινέζε προτού υποδεχθεί την Τορίνο είχε πετύχει μόλις τρία γκολ -η χειρότερη επίθεση στα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα- ωστόσο είχε πάρει δύο εντός έδρας νίκες με Μίλαν και Μπολόνια με σκορ 1-0. Με τον ίδιο τρόπο προσέθεσε στα «θύματά» της και την Τορίνο. 

H ομάδα από το Φρίουλι με τον Ίγκορ Τούντορ στην εξέδρα ελέω τιμωρίας, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με μεγαλύτερη όρεξη φτάνοντας κοντά στο γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό, αλλά η μπάλα μετά το σουτ του Σέμα πήγε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Σίριγκου κι ο Οκάκα αστόχησε από κοντά. 

Στο 13′ ο Γιάγιαλο απείλησε με ωραίο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο Σίριγκου με εξαίσια προσπάθεια του αρνήθηκε το γκολ, με το διεθνή παίκτη της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης  να αστοχεί με πλασέ στο 37′.

Το προβάδισμα των γηπεδούχων ήρθε στο 42′, ύστερα από σέντρα του Σέμα, κεφαλιά του Μαντραγκόρα κι εύκολη δεύτερη κεφαλιά του Οκάκα, που βρέθηκε αμαρκάριστος προ κενής εστίας για να πετύχει το 4ο γκολ της Ουντινέζε στο τρέχον πρωτάθλημα και να στείλει την ομάδα στα αποδύτηρια προηγούμενη με 1-0 της αναιμικής Τορίνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ματζάρι έριξε στον αγωνιστικό χώρο Τζάτζα και Φαλκέ, ωστόσο και πάλι δεν είδε αντίδραση από την ομάδα του, εάν εξαιρεθούν δύο φάσεις με τον Μπελότι στο 47′ και στο 87′. Συνολικά η Ουντινέζε δεν δέχθηκε πίεση και κράτησε με άνεση το 0 στην εστία της, για να πετύχει την τρίτη νίκη της στη Serie A.

Serie A, 8η αγωνιστική

Ουντινέζε-Τορίνο 1-0

«Dacia Arena», Ούντινε

Διαιτητής: Ροζάριο Αμπίσο

Κίτρινες κάρτες: Γιάγιαλο 40’, Ροντρίγκο Μπεκάο 74’, Οκάκα 80’ – Λούκιτς 26’, Λαξάλτ 55’, Ίτσο 57’
Κόκκινες κάρτες: –

Ουντινέζε (3-5-2): Μούσο – Οπόκου, Τρόοστ-Έκονγκ, Σαμίρ – Τερ Άφεστ (63’ Ροντρίγκο Μπεκάο), Μαντραγκόρα, Γιάγιαλο (73’ Γουάλας), Ντε Πολ, Σέμα – Οκάκα, Λαζάνια (85’ Νεστορόφσκι)

Προπονητής: Λούκα Γκότι (τιμωρημένος ο Ίγκορ Τούντορ)

Τορίνο (3-5-2): Σίριγκου – Ίτσο, Ενκουλού, Λιάνκο – Ανσάλντι, Μπαζέλι, Ρινκόν, Λούκιτς (46’ Τζάτζα), Λαξάλτ (84’ Μίλικο) – Βέρντι (60’ Ιάγο Φαλκέ), Μπελότι

Προπονητής: Βάλτερ Ματζάρι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.