Στο -1 ξανά η Ίντερ (video)

Στο ΜΑΠΕΪ Στάντιουμ η Ίντερ έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά νίκησε 4-3 την Σασουόλο. Από δύο γκολ Μαρτίνες και Λουκάκου.

Στο ΜΑΠΕΪ Στάντιουμ η Ίντερ έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά νίκησε 4-3 την Σασουόλο. Από δύο γκολ Μαρτίνες και Λουκάκου.

Με την πρώτη τελική προσπάθειά τους οι δύο ομάδες σκόραραν. Η Ίντερ έκανε το 1-0 με τον Λαουτάρο Μαρτίνες (2′) και η Σασουόλο ισοφάρισε με τον Μπεράρντι (16′).

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν εντελώς ισορροπημένο αλλά η ποιότητα του επιθετικού διδύμο των νερατζούρι έκανε την διαφορά. Ο Λουκάκου σκόραρε στο 38ο λεπτό μέσα στην περιοχή με γυριστό σουτ ενώ σκόραρε ξανά στο 45ο λεπτό με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους με Καπούτο (60′) και Τραορέ (64′). Η Ίντερ κέρδισε νέο πέναλτι με τον Μπαρέλα στο 70ο λεπτό. Αυτή την φορά εκτέλεσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες και έκανε το 1-4 στο 71ο λεπτό.

Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε χαλάρωσαν και λίγο έλειψε να το πληρώσουν. Ο Τζούριτσιτς μείωσε με σουτ εντός περιοχής σε 2-4 (74ο λεπτό) και ο Μπογκά με καταπληκτική ατομική προσπάθεια σε 3-4 (81′) όμως ως εκεί. Η Ίντερ σοβαρεύτηκε αμυντικά και κράτησε το τρίποντο με το οποίο μείωσε την διαφορά από την Γιουβέντους στο έναν βαθμό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.