Κριστιάνο Ρονάλντο, δείτε πώς ξεκίνησε ο μύθος (video)

Είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία σκόρερ, με τις επιδόσεις του να προκαλούν τρόμο στους αντίπαλους αμυντικούς. Είτε φοράει τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, είτε μιας εκ των τεσσάρων ομάδων που τίμησε με την παρουσία του.

Είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία σκόρερ, με τις επιδόσεις του να προκαλούν τρόμο στους αντίπαλους αμυντικούς. Είτε φοράει τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, είτε μιας εκ των τεσσάρων ομάδων που τίμησε με την παρουσία του. Από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας το 2002, μέχρι την Γιουβέντους του σήμερα και το ενδιάμεσο πέρασμα, με τεράστια επιτυχία από Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ και κυρίως Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχει χυθεί άπλετο μελάνι για να γραφτούν τα κατορθώματά του. Με τα τσάμπιονς λιγκ, τις χρυσές μπάλες, τα χρυσά παπούτσια και όλες τις υπόλοιπες προσωπικές διακρίσεις. Στο βίντεο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το πρώτο από τα 700 γκολ του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Γυρνάμε πίσω στον Οκτώβριο του 2002, όταν ο Λάζλο Μπόλονι εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα και τις ικανότητες του νεαρού Πορτογάλου στην ντρίμπλα, του δίνει την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της Σπόρτινγκ στην πριμέιρα λίγκα. Πριν καν κλείσει τα 17 του χρόνια, απέναντι στην Μορεϊρένσε θα ξεκινήσει το μακρύ κατάλογο των γκολ του. Στη νίκη 3-0 των λιονταριών θα σκοράρει 2 τέρματα στο ντεμπούτο του, με το πρώτο να είναι ενδεικτικό όλων όσα θα ακολουθήσουν.

Δείτε το καταπληκτικό νούμερο ένα, το πρώτο από τα 700, που είναι χαρακτηριστικό γκολ Ρονάλντο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.