Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν πληρώνουν από δύο προπονητές!

Οι «Ροσονέρι» απέλυσαν τον Μάρκο Τζανμπάολο δίνοντας το χρίσμα στον Στέφανο Πιόλι, αφού βεβαίως φρόντισαν να αποζημιώσουν τον προκάτοχό του, όπως είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι Γιουβέντους και Ίντερ.

Την Τετάρτη (9/10) οριστικοποιήθηκε η σύναψη συμφωνίας της Μίλαν με τον Στέφανο Πιόλι, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκ. ευρώ (στο δεύτερο έτος θα γίνουν 2 εκ. εφόσον έχει ήδη πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο).

Νωρίτερα βεβαίως έπρεπε να λυθεί η συνεργασία με τον προκάτοχό του, Μάρκο Τζανπάολο, με τον 52χρονο να παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «Ροσονέρι» για 111 ημέρες. Το συμβόλαιό του έληγε το 2021 και λάμβανε ετησίως 2 εκ. ποσό που θα εξακολουθεί να λαμβάνει ως αποζημίωση. Κάπως έτσι, οι Μιλανέζοι θα πληρώνουν δύο προπονητές, μιμούμενοι την πρωταθλήτρια Γιουβέντους και τη συμπολίτισσα Ίντερ!

Το συμβόλαιο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τη «Γηραιά Κυρία» έληξε πρόωρα το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός εξακολουθεί και λαμβάνει 7,5 εκ. ευρώ, δηλαδή τις ετήσιες απολαβές του συμβολαίου, έως το καλοκαίρι του 2020. Στο διάδοχό του, Μαουρίτσιο Σάρι, οι «Μπιανκονέρι» καταβάλλουν 5,5 εκ. ευρώ με το συμβόλαιο να έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2022. 

Το ίδιο ίσχυσε και στην περίπτωση της Ίντερ, η οποία για να προσλάβει τον Αντόνιο Κόντε και να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στη Serie A με ετήσιες απολαβές ύψους 11 εκ. ευρώ, έπρεπε να απολύσει τον Λουτσάνο Σπαλέτι δίνοντάς του κανονικά τα 4,5 εκ. που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.