Έτσι θέλει να την αλλάξει

Το βάρος της φανέλας και του ονόματος της Μίλαν, βαραίνει ήδη τους ώμους του Στέφανο Πιόλι. Ο ίδιος πάντως έδωσε τις πρώτες ενδείξεις των προθέσεων του…

Ο Στέφανο Πιόλι βρίσκεται στη δύνη της αμφισβήτησης από μερίδα οπαδών της Μίλαν, πριν ακόμη προλάβει να βάλει τη φόρμα του στο Μιλανέλο. 

Ο 54χρονος προπονητής φορούσε ακόμη το κοστούμι του στη συνέντευξη τύπου κατά την παρουσίαση, όταν στα social media οι πολέμιοι του από την κερκίδα των «ροσονέρι» ξεσπάθωναν. 

Ο Πιόλι πάντως δε φάνηκε να βρίσκεται εξαιτίας αυτού του γεγονότος μεταξύ «σφύρας και άκμονος». Εν αντιθέσει μάλιστα κατέστησε σαφείς τις προθέσεις του να δημιουργήσει μία ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, που θα βγάζει ένταση στο γήπεδο. 

«Ψαχουλεύοντας» κανείς λίγο παραπάνω τις λέξεις του Πιόλι, μάλλον μπορεί να οδηγηθεί σε κάποιες σκέψεις για τους πυλώνες στήριξης του πλάνου του. 
Είναι αλήθεια ότι η Μίλαν που κλήθηκε να αποφύγει τη χρεοκοπία δεν του προσφέρει πληθώρα επιλογών… 

Ο νέος τεχνικός της Μίλαν, μιλώντας στους Ιταλούς δημοσιογράφους, ξεκαθάρισε ότι ο Κριστόφ Πιόντεκ θα είναι το σημείο αναφοράς στην αντίπαλη περιοχή, υπογραμμίζοντας όμως τη σημασία της τροφοδοσίας του, αλλά και της υποστήριξης σε αυτό το χώρο. 

Με την πρώτη υποχρέωση επιφόρτισε ήδη τον Λούκας Πακετά και το Σούσο, ενώ με τη δεύτερη το Ράφαελ Λεάο, τον οποίο παρότρυνε να δουλέψει σκληρά για να αξιοποιήσει τη σπάνια ποιότητα του. 

Χαρακτήρισε ωστόσο εξαιρετικά κρίσιμη την παρουσία περισσότερων ποδοσφαιριστών στην αντίπαλη περιοχή, προκειμένου να αλλάξει η φτωχή αποτελεσματικότητα που παρουσιάζει μέχρι τώρα η Μίλαν 

Όσο για τον Σούσο, «μαρτύρησε» ότι πρόθεση του είναι να σχεδιάσει ανάπτυξη που θα του δίνει την ευκαιρία να παίξει «ένας εναντίον ενός», αποφεύγοντας τις παγίδες του συνωστισμού! 
Όπως τόνισε ο ίδιος και οι παίκτες του καλούνται να δουλέψουν στις προπονήσεις τον τρόπο παιχνιδιού που έχει στο νου του. Όταν έφτασε εκεί, ορθώς έχουμε την εντύπωση, δε συνέχισε με λεπτομέρειες… 

Πρώτα πράττεις, στη συνέχεια κουβεντιάζεις!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.