Αμφισβητείται ήδη η λύση Πιόλι

Μπορεί να έχει 15 χρόνια προπονητικής θητείας. Να υπέγραψε μόλις το νέο του συμβόλαιο με τη Μίλαν. Όμως υπάρχουν πολλοί που τον θεωρούν ατυχή επιλογή ήδη…

Πάολο Μαλντίνι και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν έχουν καλή άποψη για την αξία του και το πόσο μπορεί να αλλάξει τους ροσονέρι. Γι’ αυτό και η Μίλαν αποφάσισε να του δώσει τα κλειδιά στην άκρη του πάγκου. 

Το πέρασμά του από πολλές ομάδες της Ιταλίας δεν αποτελεί το καλύτερο… συστατικό για το βιογραφικό του. Η επιλογή Τζιανπάολο, όπως και αυτή του Πιόλι δείχνει πως η Μίλαν ψάχνει ανθρώπου που θέλει να κάνει υπέρβαση μαζί της. Να αναγεννηθεί μαζί με αυτήν. Άνθρωπο με κίνητρο. Είναι εντελώς διαφορετική η λογική της σε σχέση με της Γιουβέντους ή της Ίντερ που επίσης άλλαξαν προπονητή το καλοκαίρι.

Ο Πιόλι δούλεψε σε Πάρμα, Σασουόλο, Παλέρμο, Μπολόνια, Ίντερ, Φιορεντίνα και Λάτσιο με καλύτερη στιγμή της καριέρας του την κατάληψη της 3ης θέσης με τους «λατσιάλι» το 2015.

Πριν ακόμη υπογράψει συμβόλαιο με τη Μίλαν αρκετοί από τους οπαδούς της ομάδας διαφώνησαν ανοικτά με την επιλογή της διοίκησης θεωρώντας πως δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναγεννήσει την ομάδα.

Η πίεση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σε μία χρονιά που οι φίλοι των “ροσονέρι” βλέπουν την Ίντερ να προοδεύει σημαντικά…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.