Τα "θέλω" του Μέρτενς για Νάπολι

Λατρεύεται όσο λίγοι στη Νάπολι. Είναι έτοιμος να γράψει ιστορία μαζί της, όμως εκκρεμεί η ανανέωση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι…
Δημοσίευση: 09/10/2019 - 14:09
Ο λόγος για τον Ντράις Μέρτενς του οποίο το ισχύον συμβόλαιο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς όμως ακόμη να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωσή του.

Στα 32 του χρόνια έχει πλέον θητεία 6 ετών στη Νάπολι και λατρεύεται όσο λίγοι στον σύλλογο από τους φιλάθλους, καθώς έχει πλησιάσει (χρειάζεται ένα ακόμη γκολ) το ρεκόρ τερμάτων – 115 – του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Είμαι στα 32 και αισθάνομαι καλύτερα απ’ ότι στα 26. Ίσως επειδή δεν έχω παιδιά. Παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου και σκοπεύω να το κάνω για αρκετό καιρό ακόμη. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλω να μείνω στη Νάπολι. Σίγουρα σκέφτομαι το ρεκόρ του Μαραντόνα γιατί όλοι μιλούν γι’ αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε άλλον ιταλικό σύλλογο γιατί αυτό είναι το σπίτι μου. Επίσης δεν βλέπω τον εαυτό μου κάτοικο Κατάρ ή Κίνας. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη όσο περισσότερο μπορώ», ανέφερε με δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής.