Κόντε: “Άλλη κλάση η Γιουβέντους”

Ο Αντόνιο Κόντε παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Γιουβέντους, μετά την ήττα 2-1 της Ίντερ στο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος, το βράδυ τη Κυριακής.
Δημοσίευση: 07/10/2019 - 07:25
Ο Αντόνιο Κόντε παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Γιουβέντους, μετά την ήττα 2-1 της Ίντερ στο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος, το βράδυ τη Κυριακής. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως οι “νερατζούρι” έχουν δρόμο μπροστά τους, μέχρι να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο με τους “μπιανκονέρι”, ενώ συμπλήρωσε πως είναι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του στο συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Κόντε δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Δώσαμε τα πάντα για την νίκη αλλά η Γιουβέντους είναι... άλλη κλάση. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας, πρέπει να μεγαλώσουμε ως ομάδα”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα συνεχίσουμε την δουλειά. Στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε καλά, στα χαρτιά μπορεί οι δύο ομάδες να φαίνονται ισοδύναμες αλλά δεν ισχύει αυτό στον αγωνιστικό χώρο”.