Λολίτο: “Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα”

Ο Κλαούντιο Λολίτο τόνισε πως η Λάτσιο μπορεί την εφετινή σεζόν να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του.

Ο Κλαούντιο Λολίτο τόνισε πως η Λάτσιο μπορεί την εφετινή σεζόν να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του. Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας τόνισε στο “tuttomercato” πως θέλει από τους παίκτες να φτάσουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις τους στόχους, που έχουν τεθεί.

Χαρακτηριστικά, ο Λολίτο τόνισε: “Ελπίζω ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό της επίπεδο. Μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Το μόνο που μένει είναι να το αποδείξουμε αυτό μέσα στο γήπεδο. αξίζουμε κάτι καλύτερο από μια ισοπαλία με την Ρόμα, αλλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν πάνε πάντα όπως τα θέλουμε”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Η Λάτσιο βρίσκεται σε πολύ καλά κατάσταση από οικονομικής άποψης. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και ελπίζουμε ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα για τον σύλλογο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.