Ντε Λαουρέντις: “Καλύτεροι οι Μίλικ και Γιορέντε”

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για την εφετινή σεζόν της Νάπολι και απόλυτα ικανοποιημένος με την επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για την εφετινή σεζόν της Νάπολι και απόλυτα ικανοποιημένος με την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Ο ισχυρός άνδρας των “παρτενοπέι” υπογράμμισε πως το δίδυμο των Αρκάντιους Μίλικ και Φερνάντο Γιορέντε είναι καλύτερο από τον Μάουρο Ικάρντι, τον οποίο ήθελε ο Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι στο ρόστερ της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Ντε Λαουρέντις τόνισε στην ιταλική εφημερίδα “Corriere dello Sport”: “Ο Γιορέντε δεν ήταν δική μου ιδέα, αλλά του Κάρλο Ανσελότι (σ.σ.: ο προπονητής της Νάπολι). Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη σε έναν παίκτη παγκοσμίου επιπέδου, όπως ο Ικάρντι. Όμως, από την πρώτη στιγμή ο Ανσελότι επέλεξε τον Γιορέντε, επειδή υποστήριξε ότι είχαμε πληθώρα επιλογών στην επίθεση. Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν ένας πρωταθλητής που θα μπαίνει στα τελευταία 30 λεπτά για να ξεκλειδώσει τα παιχνίδια”.

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι υπογράμμισε: “Επίσης δεν θα μπορούσε ο Ικάρντι να συνυπάρξει με τον Μίλικ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, μετά από δύο σεζόν με τραυματισμούς, στην πρώτη του γεμάτη χρονιά πέτυχε 20 γκολ χωρίς πέναλτι. Προσέφερα στην Ίντερ 65 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πρότεινα στην Ουάντα Νάρα τεράστιο μισθό -περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ- για τον σύζυγό της”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.