Πέντρο: «Στα videogames διάλεγα τον Ριμπερί, τώρα είμαστε συμπαίκτες»

Το νέο απόκτημα της Φιορεντίνα δήλωσε την αγωνιστική ετοιμότητά του για την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, κάνοντας φοβερή δήλωση για το Γάλλο super star!
Δημοσίευση: 11/09/2019 - 20:00
H Φιορεντίνα παρουσίασε την Τετάρτη (11/9) το τελευταίο απόκτημά της, τον Πέντρο, για τον οποίο οι διαπραγματεύσεις με τη Φλουμινένσε ήταν κοπιώδεις και χρονοβόρες, με τους «Βιόλα» να καταβάλουν 11 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Βραζιλιάνοι διατήρησαν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%. 

Πέραν των τυπικών πρώτων δηλώσεων, ο 22χρονος επιθετικός, αναφέρθηκε στο νέο συμπαίκτη του, Φρανκ Ριμπερί, τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

«Είμαι έτοιμος να παίξω με τη Γιουβέντους, ξεπέρασα ένα μικρό τραυματισμό που είχα, επομένως η απόφαση ανήκει στον προπονητή. Ο επιθετικός στον οποίο θέλω να μοιάσω είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, είναι σπουδαίος σε τεχνική. Το νούμερο 9 στη Φιορεντίνα το φορούσε ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, πολύ θα ήθελα να ακολουθήσω τα χνάρια του. Θα έχω συμπαίκτη μου τον Ριμπερί, είναι κάτι φοβερό, αποτελεί όνειρο για εμένα, όταν έπαιζα videogames πάντα τον επέλεγα, τώρα θα παίζουμε μαζί» είπε μεταξύ άλλων ο Πέντρο.