Mπόατενγκ: «Αγόρασα τρία αυτοκίνητα σε μία μέρα»

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ παραδέχτηκε ότι δεν αντιμετώπιζε το ποδόσφαιρο ως δουλειά παλαιότερα και αναφέρθηκε στις υπερβολές που έκανε λόγω των υψηλών οικονομικών αποδοχών του.

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ παραδέχτηκε ότι δεν αντιμετώπιζε το ποδόσφαιρο ως δουλειά παλαιότερα και αναφέρθηκε στις υπερβολές που έκανε λόγω των υψηλών οικονομικών αποδοχών του.

Ο 32χρονος μέσος που αγωνίζεται στη Φιορεντίνα μετά από μία καριέρα γυρολόγου (Χέρτα, Τότεναμ, Ντόρτμουντ, Πόρτσμουθ, Μίλαν, Σάλκε, Λας Πάλμας, Άιντραχτ, Σασσουόλο, Μπαρτσελόνα), μίλησε στη  La Repubblica και αποκάλυψε ότι όταν έπαιζε στους «σπερς» είχε αγοράσει τρία αυτοκίνητα σε μία μέρα και όχι ακριβώς…σαραβαλάκια!

«Ήμουν ηλίθιος, δεν αντιμετώπιζα το ποδόσφαιρο ως δουλειά. Είχα ταλέντο, αλλά έκανα τη μίνιμουμ προπόνηση, μία ώρα στο γήπεδο. Ήμουν ο τελευταίος που ερχόταν και ο πρώτος που έφευγε. Έβγαινα με τους φίλους μου. Είχα λεφτά, ζούσα σαν βασιλιάς. Ποτέ δεν πήγα στο γυμναστήριο. Αυτό αλλάζει την καριέρα σου αργότερα. Όταν ήμουν στην Τότεναμ αγόρασα τρία αυτοκίνητα σε μία μέρα: μία Lamborghini, ένα Hummer και μία Cadillac. Στους νέους ένα έχω να πω: η ευτυχία δεν αγοράζεται. Δεν έπαιζα, ήμουν εκτός ομάδας, είχα οικογενειακά προβλήματα και έψαχνα την ευτυχία σε υλικά αγαθά. Ένα αυτοκίνητο σε κάνει ευτυχισμένο για μία εβδομάδα. Αγόρασα τρία για να είμαι ευτυχής για τρεις», τόνισε ο Μπόατενγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.