Ανιέλι: «Οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους εκβίαζαν τον σύλλογο»

Στην σύλληψη 12 ατόμων που είναι μέλη συνδέσμων της Γιουβέντους προχώρησαν οι ιταλικές Αρχές, τα οποία κατηγορούνται για εκβιασμούς.

Στην σύλληψη 12 ατόμων που είναι μέλη συνδέσμων της Γιουβέντους προχώρησαν οι ιταλικές Αρχές, τα οποία κατηγορούνται για εκβιασμούς.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι» Αντρέα Ανιέλι βρέθηκε στις Αρχές, όπου και κατέθεσε για τους συγκεκριμένους εκβιασμούς, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο έγιναν ως αντίδραση στην προσπάθεια του συλλόγου, για να αλλάξει η πολιτική διαχείρισης των εισιτηρίων και παράλληλα να μειωθούν τα προνόμια των οργανωμένων οπαδών.

«Πηγαίνεις στο πέταλο παίρνοντας το δικό σου ρίσκο, ειδικά στο κέντρο του. Δεν είναι όλοι στο πέταλο εγκληματίες, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι αρχηγοί των ultras που δυνητικά μπορούν να προβούν σε τέτοιες ενέργειες.

Το 2018, έπειτα από κάποια περιστατικά, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να προχωρήσουμε σε καταγγελίες. Το κάναμε για να αποδείξουμε γραπτώς ότι προσπαθούσαμε να καταπολεμήσουμε την κατάσταση. Γνώριζα πάντα ότι τα γκρουπ των ultras είναι ικανά να εκβιάσουν και να πληγώσουν τον σύλλογο» ανέφερε στην κατάθεση του ο ισχυρός άντρας της Γιουβέντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.