Σαλβίνι: “Η εφετινή Μίλαν είναι για γέλια”

Σκληρή κριτική άσκησε ο Ματέο Σαλβίνι στη Μίλαν, μετά την ήττα 2-0 από την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου, καθώς υπογράμμισε πως οι εμφανίσεις της είναι για γέλια.

Σκληρή κριτική άσκησε ο Ματέο Σαλβίνι στη Μίλαν, μετά την ήττα 2-0 από την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου, καθώς υπογράμμισε πως οι εμφανίσεις της είναι για γέλια. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της αγαπημένης του ομάδας και δε δίστασε να τα βάλει ακόμα και με τη διοίκηση της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Σαβλίνι δήλωσε: “Αυτή η Μίλαν είναι για γέλια. Πρώτη μου φορά φεύγω τόσο νωρίς από ένα ντέρμπι. Δεν άντεξα άλλο να βλέπω τον Μπίλια να εκτελεί το φάουλ στην κερκίδα. Ο Ροντρίγκες είναι άθλιος, ο Σούσο έχει να παίξει καιρό μπάλα και η διοίκηση κάνει τι; Μόνο ο Ράφαελ Λεάο έπαιξε καλά και τον έκαναν αλλαγή. Ίσως τελικά να μην φταίει ο Γκατούζο, ίσως ο προπονητής να μην μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Κάποιοι πληρώνονται για να κερδίζουν και δεν το κάνουν. Πόσες φορές έχουν γίνει κακές επιλογές στις μεταγραφές. Μήπως τελικά δεν είναι δεδομένο μεγάλοι παίκτες να γίνονται διευθυντές; Όταν έχεις για διοίκηση έναν επενδυτικό όμιλο, στο τέλος της ημέρας καταντάς ένας αριθμός στον υπολογιστή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.