Ίντερ 4Χ4, “πάτησε την Μίλαν

Η Ίντερ έπιασε και πάλι κορυφή στην Ιταλία, κυριαρχώντας απόλυτα στο ντέρμπι του Μιλάνου. Με τη νίκη της 0-2 επί της Μίλαν, πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και οδηγεί την κούρσα στη SERIE A.

Η Ίντερ έπιασε και πάλι κορυφή στην Ιταλία, κυριαρχώντας απόλυτα στο ντέρμπι του Μιλάνου. Με τη νίκη της 0-2 επί της Μίλαν, πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και οδηγεί την κούρσα στη SERIE A. 

Η Ίντερ από το ξεκίνημα πήρε τα ηνία της αναμέτρσησης και με πίεση ψηλά, ανάγκασε σε λάθη και κακή κυκλοφορία την Μίλαν. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν την τύχη να έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τον Ντοναρούμα, που με φανταστικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Νίκησε Λουκακού και Μαρτίνεζ, μέχρι να αστοχήσει σε κενή εστία ο Ντ’ Αμπρόζιο.

Στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου η Μίλαν αντέδρασε, χάνοτας τεράστια ευκαιρία με τον Σούσο στο 40′, αλλά και τον Πιόντεκ 4 λεπτά αργότερα.
Στις αρχές του δευτέρου μέρους η Ίντερ πήρε αυτό που εδικαιούτο, έστω και με τη βοήθεια της τύχης. Στο 49′ ο Μπρόζοβιτς σούταρε η μπάλα άλλαξε πορεία στο πόδι του Ράφα Λεάο και κατέληξε στα δίχτυα της Μίλαν. Το γκολ δε μέτρησε αρχικά, αλλά το VAR λειτούργησε για να ισχύσει το 0-1.
Η Μίλαν ήταν ανήμπορη να αντιδράσει με την Ίντερ να έχει κι άλλες ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς, το οποίο τελικά “κλείδωσε” με ωραία κεφαλιά του Λουκακού στο 78′. Στη συνέχεια “μίλησαν” τα δοκάρια. Δύο για την Ίντερ, με Πολιτάνο στο 80′ και Καντρέβα στο 90+2 κι ένα για την Μίλαν με τον Ερνάντεζ στο 86′.
Ο Κόντε δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Μίλαν και η Ίντερ ισοφάρισε ρεκόρ που κρατάει από το 1999, με 7 αήττητα παιχνίδια στη σειρά απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο για το πρωτάθλημα, με 4 νίκες-3 ισοπαλίες.

ΜΙΛΑΝ:
Ντοναρούμα, Κόντι, Μουζάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκεζ(72′ Ερνάντεζ), Μπίλια, Τσαλχάνογλου(64′ Πακετά), Κεσιέ, Λεάο(83′ Ρέμπιτς), Πιόντεκ
ΙΝΤΕΡ: Χαντανοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Γκοντίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπρόζοβιτς, Σένσι(71′ Βεσίνο), Μπαρέλα(82′ Καντρέβα), Μαρτίνεζ(76′ Πολιτάνο), Λουκακού


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.