Ριμπερί: Είμαι «πεινασμένος» σαν την Φιορεντίνα! (pics)

«Συστήθηκε» στη νέα του ομάδα και ανέλυσε τους στόχους που έχει σε αυτό το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του ο Φρανκ Ριμπερί.

«Συστήθηκε» στη νέα του ομάδα και ανέλυσε τους στόχους που έχει σε αυτό το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του ο Φρανκ Ριμπερί. Για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στη Φιορεντίνα και την Πέμπτη το απόγευμα μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης των «βιόλα». 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους μάνατζερ μου και τους υπεύθυνους του συλλόγου. Μιλήσαμε πολύ και επιτύχαμε μια συμφωνία που με έκανε πολύ χαρούμενο», δήλωσε ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Γαλλία στη συνέντευξη Τύπου.
«Είδα στον σύλλογο κίνητρα και μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα. Η σύζυγός μου ήταν επίσης αποφασιστική για αυτή την επιλογή, επειδή η οικογένεια μου είναι θεμελιώδης για μένα»

FR7 ΕΝΑΝΤΙΟΝ CR7!
Ο Φρανκ Ριμπερί είναι το τελευταίο μεγάλο αστέρι που θα παίξει στη Serie A και ερωτήθηκε αν είναι έτοιμος ο… FR7 να αντιμετωπίσει τον CR7.
«Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, η οποία είναι η Φιορεντίνα. Δεν είμαι εδώ για να είμαι αντίπαλος του Ρονάλντο. Η Serie A είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα με πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Η Ίντερ κινήθηκε καλά στην αγορά, όπως και η Γιουβέντους».

ΨΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ…

«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Είναι ο λόγος που ήθελα να παραμείνω στην Ευρώπη και ήμουν τυχερός που βρήκα τη Φιορεντίνα. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω μέχρι την ηλικία των 40 ετών, όπως και ο Φραντσέσκο Τότι.

Έχω μεγάλο κίνητρο και εξακολουθώ να «πεινάω» να παίξω ποδόσφαιρο. Υπόγραψα συμβόλαιο δύο ετών, ώστε να είμαι αποφασιστικός στην ομάδα και να μπορέσω να βοηθήσω τους νέους παίκτες να ωριμάσουν.
Θα ήθελα επίσης να φέρω κάτι καινούργιο σε μία ομάδα που έχει πολλές φιλοδοξίες και θέλουμε να τελειώσουμε στις πέντε πρώτες ή ακόμα και τις τρεις πρώτες θέσεις της Serie A αυτή τη σεζόν!» 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.