Στάζει «φαρμάκι» για τη Γιουνάϊτεντ ο Λουκάκου! (video)

Ευθείες βολές κατά τις διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ εξαπέλυσε ο Βέλγος διεθνής επιθετικός Ρομέλου Λουκάκου μιλώντας για κακή μεταχείριση εις βάρος του και όχι μόνον!

Ευθείες βολές κατά τις διοίκησης και πολλών άλλων ανθρώπων στα… πέριξ της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ εξαπέλυσε ο Βέλγος διεθνής επιθετικός Ρομέλου Λουκάκου, φιλοξενούμενος στο podcast του μπασκετμπολίστα των «Πέλικανς» Τζος Χαρτ!

Ο Λουκάκου, που πρόσφατα άφησε το Ολντ Τράφορντ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός μιλώντας για εις βάρος του κακή μεταχείριση και άκομψη συμπεριφορά ενώ υποστήριξε πως η ίδια «τακτική» από τους ανθρώπους της ομάδας του Μάντσεστερ υπήρξε και υπάρχει εις βάρος του Αλέξις Σάντσες και του Πογκμπά!

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ως χαρακτηριστικό αντίκτυπο της συγκεκριμένης κατάστασης τη διαφορά της δικιάς του απόδοσης ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και της εθνικής Βελγίου!

Κατηγορούσαν συνεχώς, εμένα τον Αλέξις Σάντσες και τον Πολ Πογκμπά για τα πάντα. Ποτέ δεν μας προστάτευσαν από φήμες και σενάρια. Ό, τι και αν έβγαινε στον Τύπο, οποιαδήποτε διαρροή, πίστευαν πως ήμουν εγώ.
Κανείς ποτέ δεν βγήκε να διαψεύσει τις φήμες γύρω από το όνομα μου. Περίμενα κάποιος από την ομάδα να πάρει θέση για τα δημοσιεύματα, όμως κανείς δεν ήταν εκεί για εμένα. Είπα στην διοίκηση πως δεν είμαστε χαζοί. Όλοι γνωρίζαμε από που προέκυπταν οι διαρροές. Απλά ήμασταν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι και εγώ δεν ήθελα να είμαι κάπου που δεν με σέβονται και δεν με θέλουν!
Αναρωτιόμουν πως γίνεται να παίζω τόσο καλά στην εθνική και όλα να πηγαίνουν τέλεια και όταν γυρίζω πίσω στο Μάντσεστερ όλα να χαλάνε…
” είπε μεταξύ άλλων. Δείτε τη συνέντευξή του :


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.