Τρίτη ή Τετάρτη υπογράφει στην Ίντερ ο Σάντσες

Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες «αναδύονται» για τη διαφαινόμενη συμφωνία της Ίντερ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες
Δημοσίευση: 20/08/2019 - 00:17
Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες «αναδύονται» για τη διαφαινόμενη συμφωνία της Ίντερ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες. Η συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπει δανεισμό του Χιλιανού επιθετικού, με δυνατότητα αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι από τον ιταλικό σύλλογο, σε μία τιμή που θακυμαίνεται από 12 έως 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ίντερ αναμένεται να πληρώσει μόνο 4 εκατομμύρια ευρώ από το μισθό του που φτάνει τα 14 εκατομμύρια ευρώ, με το υπόλοιπο ποσό να καλύπτεται από τους «κόκκινους διαβόλους». Οι αγγλικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι η Ίντερ θα καταβάλλει το 50% του μισθού στον Σάντσες, αλλά τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία.

Μάλιστα αν οι «νερατζούρι» θελήσουν να τον αγοράσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, ο μισθός του Χιλιανού άσου θα κυμαίνεται πλέον στα 6-6,5 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος. Θα πρόκειται ασφαλώς για μια σημαντική περικοπή αμοιβής που θα δεχτεί ο Σάντσες, αλλά δείχνει και την απόγνωση του να τερματίσει τον εφιάλτη του Old Trafford και να επιστρέψει στη Σέριε Α, όπου έφτιαξε το όνομα του με την Ουντινέζε.

Ο Σάντσες δεν ήταν καν στον πάγκο για τη σύγκρουση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουλβς (1-1 το αποτέλεσμα), το βράδυ της Δευτέρας. Ο 30χρονος αναμένεται να βρίσκεται στο Μιλάνο είτε το βράδυ της Τρίτης είτε το πρωί της Τετάρτης, για να υποβληθεί στις καθιερωμένες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του.