Τρίτη ή Τετάρτη υπογράφει στην Ίντερ ο Σάντσες

Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες «αναδύονται» για τη διαφαινόμενη συμφωνία της Ίντερ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες

Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες «αναδύονται» για τη διαφαινόμενη συμφωνία της Ίντερ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες. Η συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπει δανεισμό του Χιλιανού επιθετικού, με δυνατότητα αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι από τον ιταλικό σύλλογο, σε μία τιμή που θακυμαίνεται από 12 έως 15 εκατομμύρια ευρώ.
Η Ίντερ αναμένεται να πληρώσει μόνο 4 εκατομμύρια ευρώ από το μισθό του που φτάνει τα 14 εκατομμύρια ευρώ, με το υπόλοιπο ποσό να καλύπτεται από τους «κόκκινους διαβόλους».
Οι αγγλικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι η Ίντερ θα καταβάλλει το 50% του μισθού στον Σάντσες, αλλά τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία.
Μάλιστα αν οι «νερατζούρι» θελήσουν να τον αγοράσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, ο μισθός του Χιλιανού άσου θα κυμαίνεται πλέον στα 6-6,5 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.
Θα πρόκειται ασφαλώς για μια σημαντική περικοπή αμοιβής που θα δεχτεί ο Σάντσες, αλλά δείχνει και την απόγνωση του να τερματίσει τον εφιάλτη του Old Trafford και να επιστρέψει στη Σέριε Α, όπου έφτιαξε το όνομα του με την Ουντινέζε.
Ο Σάντσες δεν ήταν καν στον πάγκο για τη σύγκρουση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουλβς (1-1 το αποτέλεσμα), το βράδυ της Δευτέρας.
Ο 30χρονος αναμένεται να βρίσκεται στο Μιλάνο είτε το βράδυ της Τρίτης είτε το πρωί της Τετάρτης, για να υποβληθεί στις καθιερωμένες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.