Ρονάλντο: «Θέλω το νο. 1 στον τάφο μου»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την ψύχωση με την «Χρυσή Μπάλα», την σχέση του με τον Μέσι αλλά και την επιθυμία του να καταγραφεί ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την ψύχωση με την «Χρυσή Μπάλα», την σχέση του με τον Μέσι αλλά και την επιθυμία του να καταγραφεί ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών!

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, σε συνέντευξη στο ITV, τόνισε ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν ξεπεράσει τον Μέσι, με τον οποίον μοιράζονται την πρωτιά όσον αφορά το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» με 5:

«Θα ήθελα να έχω τις περισσότερες ”Χρυσές Μπάλες” στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα το λάτρευα και νομίζω ότι το αξίζω. Ο Μέσι είναι φανταστικός τύπος και φανταστικός παίκτης, αλλά νομίζω ότι αν έχω έξι, επτά ή οκτώ ”Χρυσές Μπάλες”, τότε θα είμαι πάνω από αυτόν. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά μοιραζόμαστε το προσκήνιο για 15 χρόνια. Έχουμε καλή σχέση, ξέρω ότι με ωθεί να γίνομαι καλύτερος κι εγώ ωθώ αυτόν», είπε ο Ρονάλντο, τονίζοντας αστειευόμενος ότι όταν έρθει η ώρα να φύγει από τη ζωή, δεν θα ήθελε να χαρακτεί στον τάφο του το CR7, αλλά ένα άλλο νούμερο:

«Δεν μπορώ να ελέγξω τι αρέσει στον κόσμο, σε κάποιους αρέσει αυτός ή ο άλλος παίκτης. Για μένα, είμαι το νούμερο 1 στην ιστορία. Ξέρω ότι είμαι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω στον τάφο μου το νο. 7, αλλά το νο.1»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.