Έμειναν με τις εντυπώσεις, έχασαν την ουσία στην Φερράρα

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στην Φεράρα η ΣΠΑΛ και η Μπολόνια σε ένα ματς που θα το μπορούσαν αμφότερες να το κερδίσουν αλλά εν τέλει έμειναν με τον έναν πόντο. Το σκορ άνοιξε ο Παλάσιο στο 24' και ο Κούτριτς ισοφάρισε στο 63'

Προέρχονταν από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δίχως νίκη ΣΠΑΛ και η Μπολόνια, έμειναν χωρίς της «γεύση» της σε άλλο ένα ματς οι δύο ομάδες της Εμίλια Ρομάνα παρότι είναι αλήθεια πως εξάντλησαν αρκετές από τις δυνατότητές τους για να τα καταφέρουν.

Οι φιλοξενούμενοι του Πίπο Ινζάκι μπήκαν με καλύτερα πατήματα στο τερέν του «Πάολο Μάτσα» δημιουργώντας καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο προς την εστία του νεοαποκτηθέντα Βιβιάνο.

Ο 33χρονος γκολκίπερ αντέδρασε αποτελεσματικά σε 3-4 σουτ από τους Σοριάνο και Παλάσιο όμως δεν μπόρεσε να γλιτώσει τα χειρότερα στο σουτ του Αργεντίνου φορ στο 24ο λεπτό, όταν ο Παλάσιο πήρε τη μπάλα «δώρο» από τους αμυντικούς, με ωραία κίνηση την έφερε στο δεξί κι από εκεί στα δίχτυα.

Η ΣΠΑΛ έδειξε σφυγμό στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με δύο απειλητικά σουτ προς την εστία του Σκορούπσκι όμως ο Πολωνός τερματοφύλακας απέκρουσε αποτελεσματικά.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πιέσουν, η Μπολόνια δεν έμεινε σε παθητικό ρόλο κι αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο στην ροή του παιχνιδιού σε ότι αφορά την θεαματικότητά του.

Στο 54ο λεπτό ακυρώθηκε με 3λεπτη καθυστέρηση γκολ του Αντονούτσι κατόπιν παρέμβασης του VAR, όμως εννέα λεπτά αργότερα ο Σλοβένος μέσος Κούρτιτς πρόλαβε τους πάντες στο πρώτο δοκάρι – έπειτα από σέντρα του Λατσάρι – και με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Ως το φινάλε αμφότερες οι ομάδες έψαξαν το κάτι παραπάνω. Η Μπολόνια είχε περισσότερη διάθεση, όμως στις ευκαιρίες που δημιούργησε, με κυριότερη στην άστοχη κεφαλιά του Παλάσιο από το ύψος της μικρής περιοχής, ήταν άστοχη.

Ο βαθμός της ισοπαλίας προφανώς αποτελεί μια δίκαια – μερική έστω – επιβράβευση των προσπαθειών των δύο ομάδων αλλά όχι σαφώς αυτό που θα ήθελαν στην παρούσα χρονική στιγμή. Σίγουρα υπάρχει ακόμα δρόμος.. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.