Σάντσες: “Έχουμε θέληση να πετύχουμε”

Ο Αλέξις Σάντσες τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Ρομέλου Λουκάκου έχουν μεγάλη θέληση να πετύχουν στην Ίντερ, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Βέλγου συμπαίκτη του.

Ο Αλέξις Σάντσες τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Ρομέλου Λουκάκου έχουν μεγάλη θέληση να πετύχουν στην Ίντερ, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Βέλγου συμπαίκτη του. Ο Χιλιανός επιθετικός αναφέρθηκε και στη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογραμμίζοντας πως οι πολλές αλλαγές δεν τον άφησαν να πετύχει. 

Χαρακτηριστικά, ο Σάντσες τόνισε: “Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μας, για να είμαστε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπήρξαν πολλές αλλαγές. Όταν αλλάζεις τόσα πολλά, είναι σκληρό”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Λουκάκου και για τους στόχους τους την εφετινή σεζόν στην Ίντερ: “Δεν θα βρεις κανέναν σαν κι αυτόν, πουθενά στον κόσμο. Ο Λουκάκου και εγώ προπονηθήκαμε πολύ καλά. Μπορώ να αισθανθώ τη θέληση για να πετύχουμε. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ. Θα δουλέψει; Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα στο τέλος της σεζόν. Πάντως, χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια για να φτάσουμε στο 100%”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.