Σάντσες: “Έχουμε θέληση να πετύχουμε”

Ο Αλέξις Σάντσες τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Ρομέλου Λουκάκου έχουν μεγάλη θέληση να πετύχουν στην Ίντερ, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Βέλγου συμπαίκτη του.
Δημοσίευση: 13/09/2019 - 11:04
Ο Αλέξις Σάντσες τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Ρομέλου Λουκάκου έχουν μεγάλη θέληση να πετύχουν στην Ίντερ, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Βέλγου συμπαίκτη του. Ο Χιλιανός επιθετικός αναφέρθηκε και στη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογραμμίζοντας πως οι πολλές αλλαγές δεν τον άφησαν να πετύχει. 

Χαρακτηριστικά, ο Σάντσες τόνισε: “Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μας, για να είμαστε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπήρξαν πολλές αλλαγές. Όταν αλλάζεις τόσα πολλά, είναι σκληρό”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Λουκάκου και για τους στόχους τους την εφετινή σεζόν στην Ίντερ: “Δεν θα βρεις κανέναν σαν κι αυτόν, πουθενά στον κόσμο. Ο Λουκάκου και εγώ προπονηθήκαμε πολύ καλά. Μπορώ να αισθανθώ τη θέληση για να πετύχουμε. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ. Θα δουλέψει; Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα στο τέλος της σεζόν. Πάντως, χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια για να φτάσουμε στο 100%”.