«Άλωσε» το Μεάτσα η Μπολόνια (video)

Η Μπολόνια, στο ντεμπούτο του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς στον πάγκο, πήρε σπουδαίο διπλό στο Μιλάνο, επικρατώντας της Ίντερ με 1-0.

Η Μπολόνια, στο ντεμπούτο του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς στον πάγκο, πήρε σπουδαίο διπλό στο Μιλάνο, επικρατώντας της Ίντερ με 1-0.

Ήταν το πρώτο διπλό μετά από 21 αγώνες στο πρωτάθλημα για τους «ροσομπλού», την ίδια στιγμή που αγωνιστικός κατήφορος συνεχίστηκε για τους «νερατζούρι», οι οποίοι στις 31 του Γενάρη αποκλείστηκαν και από το Κύπελλο από την Λάτσιο εντός έδρας.

Το «χρυσό» γκολ για την Μπολόνια σημείωσε στο 32’ με κεφαλιά ο Φεντερίκο Σανταντέρ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πούλγκαρ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσουν κι άλλα γκολ, στο 8’ με σουτ του Ορσολίνι, στο13’ με κεφαλιά και στο 28’ με σουτ του Σανταντέρ, αλλά ο Χαντάνοβιτς ήταν εξαιρετικός.

Στην επανάληψη η Μπολόνια αρκέστηκε να αμύνεται και να ψάχνει την ευκαιρία να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Η Ίντερ πίεσε αλλά με ανορθόδοξο τρόπο και συνεχείς σέντρες, με τον Σπαλέτι μάλιστα να περνάει τον πανύψηλο κεντρικό αμυντικό Ρανόκια ως σέντερ φορ δίπλα στον Ικάρντι.

Οι «νερατζούρι» έχασαν πάντως καλές ευκαιρίες στο 51’ με σουτ του Ναιγκολάν,  στο 66’ με κεφαλιά του Μαρτίνεζ, στο 71’ με σουτ του Ικάρντι, και στο 87’ με σουτ του Ρανόκια.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο τερματοφύλακας της Μπολόνια, Σκορούπσκι, ήταν εκεί που έπρεπε.

Με την λήξη οι φίλοι της Ίντερ ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες εναντίον των παικτών και του Λουτσιάνο Σπαλέτι, το μέλλον του οποίου είναι εξαιρετικά αμφίβολο, μιας και όλο πληθαίνουν οι πληροφορίες για αντικατάσταση του από τον Αντόνιο Κόντε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.