Το «γύρισε» στο μπιτς βόλεϊ και τιμωρείται ο Πέρισιτς

Ο Ιβάν Πέρισιτς συμμετείχε σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Ίστρια και στην Ίντερ περιμένουν να γυρίσει στο Μιλάνο... για να του ρίξουν «καμπάνα».

Ο Ιβάν Πέρισιτς συμμετείχε σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Ίστρια και στην Ίντερ περιμένουν να γυρίσει στο Μιλάνο… για να του ρίξουν «καμπάνα». Ο Κροάτης δεν τραυματίστηκε, αλλά οι Ιταλοί αναμένεται να τον τιμωρήσουν γιατί… υπήρχε περίπτωση να τραυματιστεί.

Η αλήθεια είναι ότι άλλες εποχές οι «νερατζούρι» θα έκαναν εύκολα τα «στραβά μάτια». Αυτή την εποχή, όμως, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι καθόλου καλές. 

Ο Πέρισιτς θέλει να φύγει από την… κυκλοθυμική ομάδα του Μιλάνου, η οποία με τη σειρά της θέλει να πουλήσει τον καλύτερο παίκτη της, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με το Financial Fair Play.

Ο ίδιος, πάντως, όχι μόνο δεν αγχώνεται, αλλά έκανε λόγο και για ένα όνειρό του που έγινε πραγματικότητα με τη συμμετοχή στο σπουδαίο τουρνουά Porec Major, απ’ το οποίο μάλιστα, αποκλείστηκε μαζί με τον παρτενέρ του από ένα ζευγάρι Βραζιλιάνων που είχαν αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Παίζω μπιτς βόλεϊ από όταν ήμουν 10. Είμαι πολύ παθιασμένος με αυτό το άθλημα και εξασκούμαι κάθε καλοκαίρι με τους φίλους μου στο Σπλιτ. Νιώθω φανταστικά ακόμη κι αν έχασα», είπε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.