Προ των πυλών της Ρόμα ο Πάουλο Σόουζα

Ο πρώην τεχνικός της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα παραμένει σε θέση αναμονής για να αντικαταστήσει τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στη Ρόμα.

Ο πρώην τεχνικός της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα παραμένει σε θέση αναμονής για να αντικαταστήσει τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στη Ρόμα.
Σύμφωνα με την Corriere della Sport, ο σύμβουλος των «τζιαλορόσι» Φράνκο Μπαλντίνι ήθελε τον Πορτογάλο ήδη από τον Σεπτέμβριο, με τον Σόουζα μάλιστα να είναι απρόθυμος να δεσμευτεί στη Μπορντό μέχρι να λάβει μια τελική απάντηση από την Ρόμα.
Ωστόσο, η εφημερίδα προειδοποιεί ότι ενώ ο πρώην μέσος της Γιουβέντους επιθυμεί μια διετή σύμβαση, οι «τζιαλορόσι» θέλουν να τον κρατήσουν μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν, σε περίπτωση που δεν φτάσει η ομάδα στον στόχο της εξόδου στο Champions League.
Ο 48χρονος τεχνικός πάντως θα βρεθεί στο Στάδιο «Ντραγκάο» την Τετάρτη για να παρακολουθήσει την πιθανή νέα ομάδα του στο Πόρτο στο 2ο ματς των «16» του Champions League.
Ο πρώην προπονητής της Μπολόνια Ρομπέρτο Ντονατόνι και ο παλιός παίκτης της Ρόμα, Κριστιάν Πανούτσι, βρίσκονται επίσης στα υπόψιν για τη θέση του προπονητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.