Τέλος εποχής για Τζαμπαρίνι

Ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ανακοίνωσε την παραίτηση του και τόνισε πως ετοιμάζεται να πουλήσει το πλειοψηφικό μερίδιο του συλλόγου σε αγγλο-αμερικανική κοινοπραξία, που θα επενδύσει 200 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα της Σικελίας.

Ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ανακοίνωσε την παραίτηση του και τόνισε πως ετοιμάζεται να πουλήσει το πλειοψηφικό μερίδιο του συλλόγου σε αγγλο-αμερικανική κοινοπραξία, που θα επενδύσει 200 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα της Σικελίας. Ο 75χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει αλλάξει περίπου 28 προπονητές (!) από τότε που ανέλαβε την Παλέρμο (2002), ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο για πρώτη φορά την πρόθεσή του να πουλήσει τον σύλλογο της Σέριε Α.

«Η παραίτησή μου είναι οριστική και στις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπάρχει νέος πρόεδρος», τόνισε σχετικά ο Ιταλός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει συμφωνήσει για την πώληση των μετοχών του και ο νέος πρόεδρος θα είναι επιλογή των νέων μεγαλομετόχων. Η Παλέρμο έπαιζε στη Σέριε Β όταν την ανέλαβε ο ιδιόρρυθμος παράγοντας, το 2002.

Την περίοδο 2003-04 προβιβάστηκε στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από αναμονή 30 ετών. Στο παγκόσμιο κύπελλο του 2006 είχε τέσσερις ποδοσφαιριστές στην πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία. Το 2013 υποβιβάστηκε εκ νέου, αλλά επανήλθε αμέσως.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.