Αισιόδοξος ο Φορλάν

Την άποψη ότι η Ιντερ θα ξεπεράσει σύντομα την αγωνιστική κρίση που την ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες εξέφρασε ο Ντιέγκο Φορλάν.

Την άποψη ότι η Ιντερ θα ξεπεράσει σύντομα την αγωνιστική κρίση που την ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες εξέφρασε ο Ντιέγκο Φορλάν. Ο Ουρουγουανός επιθετικός παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης από τα μέσα Οκτωβρίου, όταν τραυματίστηκε στον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.
 
«Δεν υπάρχουν λογικές απαντήσεις στο ποδόσφαιρο. Αυτός είναι απλώς ο τρόπος που λειτουργούν τα πράγματα. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία πηγαίνεις καλά και άλλα που έχουν διαφορετική εξέλιξη. Το σημαντικό για την Ιντερ αυτή τη στιγμή είναι να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα δεν έχουμε συνέλθει ακόμα, αλλά υπήρξαμε και άτυχοι», σχολίασε.
 
Οσο για την ημερομηνία της δικής του επιστροφής στην αγωνιστική δράση, δήλωσε άγνοια. «Αισθάνομαι καλά και η δουλειά πάνω στον τομέα της αποκατάστασης προχωράει, αλλά δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω», διευκρίνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.