Η Φροζινόνε πήρε το θρίλερ (video)

Μετά από εκπληκτική αναμέτρηση, που κρίθηκε με χρήση VAR διάρκειας 10 λεπτών (!!), η Φροζινόνε νίκησε με 3-2 την Πάρμα στο «Μπενίτο Στίρπε» και σημείωσε την πρώτη εντός έδρας νίκη της.

Μετά από εκπληκτική αναμέτρηση, που κρίθηκε με χρήση VAR διάρκειας 10 λεπτών (!!), η Φροζινόνε νίκησε με 3-2 την Πάρμα στο «Μπενίτο Στίρπε» και σημείωσε την πρώτη εντός έδρας νίκη της.

Στο 94’ και με το σκορ στο 2-2 ο Μανιανέλο καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Παγκανίνι από τον Γκόμπι. Η χρήση του VAR διήρκησε ούτε λίγο ούτε πολύ 10 λεπτά μέχρι να βρεθούν τα πάντα σύννομα και για οφσάιντ αλλά και για την ορθότητα του πέναλτι. 

Τελικώς ο Τσιοφάνι ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Σέπε και χάρισε την πρώτη νίκη της Φροζινόνε στην έδρα της.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με ωραία προβολή του Πιναμόντι μετά από σέντρα του Βαλζάνια.

Η Πάρμα χωρίς να έχει απειλήσει κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 18’ όταν μετά από σουτ του Γκαλιόλο, ο Μπαριλά με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Γκολ το οποίο κατακυρώθηκε και πάλι μετά από χρήση του VAR.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πιναμόντι είχε σουτ στο δοκάρι αλλά η Φροζινόνε πήρε αυτό που άξιζε στο 47’ με κατάπληκτικό σουτ του Βαλζάνια. 

Στην επανάληψη στο 55’ η Πάρμα είχε καταφέρει και πάλι να ισοφαρίσει με πέναλτι που κέρδισε ο Σιλιγκάρντι από τον Σαμάρκο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσεράβολο για το 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.