Η μπάλα δεν τιμώρησε την Λάτσιο (video)

Με γκολ του Λούλιτς στις καθυστερήσεις η Λάτσιο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το 2-2 απέναντι στην Σασουόλο η οποία με δύο τελικές προσπάθειες άγγιξε τη νίκη στο Στάντιο Ολύμπικο!

Με γκολ του Λούλιτς στις καθυστερήσεις η Λάτσιο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το 2-2 απέναντι στην Σασουόλο η οποία με δύο τελικές προσπάθειες άγγιξε τη νίκη στο Στάντιο Ολύμπικο!

Το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε στο μισό που αμυνόταν η Σασουόλο! Η Λάτσιο πίεσε αλλά απέναντι σε μια πολυπρόσωπη άμυνα δεν κατάφερε να φτιάξει μεγάλες φάσεις. 

Τρεις καλές στιγμές με Ατσέρμπι (4′), Ιμόμπιλε (35′) και Λουίς Αλμπέρτο (41′) αλλά μόνο μια επέμβαση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Κονσίλι! Η Σασουόλο δεν έκανε τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφέστατα καλύτερο! Η Λάτσιο σκόραρε γρήγορα με πέναλτι που κέρδισε από χέρι του Λοκατέλι! Εκτελεστής ο Ιμόμπιλε και 1-0 στο 53ο λεπτό!

Η ακίνδυνη μέχρι εκείνο το σημείο Σασουόλο βγήκε αμέσως στην επίθεση και ισοφάρισε με την πρώτη τελική προσπάθεια εντός εστίας στο ματς. Σκόρερ ο Ροζέριο στο 57ο λεπτό με το πρώτο γκολ της καριέρας του στο Καμπιονάτο!

Από εκεί και πέρα το ματς έγινε ξανά μονόλογος της Λάτσιο αλλά αυτή την φορά έφτιαξε μεγάλες ευκαιρίες και ο Κονσίλι αναγκάστηκε δις να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες του Ιμόμπιλε (65′) και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (82′) ενώ στο 76ο λεπτό ο Ιμόμπιλε μόνος από τα πέντε μέτρα δεν βρήκε εστία και ως συνήθως… η μπάλα τιμώρησε την ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες!

Με μια αντεπίθεση στο 89ο λεπτό, ο Σένσι έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπεράρντι και αυτός νίκησε στο τετ-α-τετ τον Στρακόσα με την δεύτερη τελική εντός εστίας από τους Νεροβέρντι!

Άμεσα το παιχνίδι μεταφέρθηκε στην περιοχή της Σασουόλο και η πίεση των Ρωμαίων έφερε την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος. Από ασίστ του Ιμόμπιλε ο Λούλιτς σε κενή εστία έγραψε το 2-2!

Η ισοπαλία δεν ικανοποιεί τους Ρωμαίους καθώς έχασαν ευκαιρία να πλησιάσουν την τετράδα! Πίκρα και για τους φιλοξενούμενους που άγγιξαν σπουδαία νίκη με το γκολ του Μπεράρντι στο 89ο λεπτό αλλά… πήραν μόλις έναν βαθμό!

ΛΑΤΣΙΟ : Στρακόσα – Μάρουσιτς, Πάτρικ, Ατσέρμπι, Ράντου, Λούλιτς – Μπάντελι (79′ Λέιβα), Παρόλο (69′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Λουίς Αλμπέρτο – Ιμόμπιλε, Καϊσέδο (63′ Κορέα)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ : Κόνσίλι – Λιρόλα, Ντεμιράλ, Μανιάνι, Πελούζο, Ροζέριο – Σένσι, Ντάνκαν (83′ Μπουραμπιά) – Μπογκά, Λοκατέλι (66′ Μανιανέλι), Μάτρι (73′ Μπεράρντι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.