«Βαθιά» βαθμολογική ανάσα, με πρωταγωνιστή τον Πούλγκαρ (video)

Την πιο ευρεία νίκη της επί θητείας Σίνισα Μιχαϊλοβιτς πέτυχε η Μπολόνια στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 31η αγωνιστική στη Serie A.

Την πιο ευρεία νίκη της επί θητείας Σίνισα Μιχαϊλοβιτς πέτυχε η Μπολόνια στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 31η αγωνιστική στη Serie A. Η ομάδα της Τοσκάνης επιβλήθηκε 3-0 της ουραγού και καταδικασμένης σε υποβιβασμό Κιέβο, στο «Ρενάτο Νταλάρα», έφτασε τους 30 βαθμούς και βγήκε από την διακεκαυμένη ζώνη, αφήνοντας 18η την Έμπολι.

Η Κιέβο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας βέβαια παθητικά, αλλά με τον 40χρονο Στέφανο Σορεντίνο να πραγματοποιεί δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις σε ισάριθμες προσπάθειες του Ροδρίγο Παλάσιο.

O Xιλιανός Πούλγκαρ πανηγυρίζει ένα από τα δύο γκολ που πέτυχε

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και μέσα σε τρία λεπτά πέτυχε 2 γκολ στο 65΄και στο 68΄, με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι του Χιλιανού Πούλγκαρ, που έφτασε τα 5 γκολ (όλα με πέναλτι).
Στο 79΄η Κιέβο έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπάνι και ο επίλογος γράφτηκε στο 89΄με τον Μίτσελ Ντάικς να γράφει το τελικό 3-0, με ωραία προσπάθεια και αριστερό πλασέ στην κλειστή γωνία του Σορεντίνο. Αυτή ήταν η 3η σερί εντός έδρας νίκη για την Μπολόνια, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2016. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.