Μπαλοτέλι: «Δεν είπα πως είμαι κορυφαίος»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Μάριο Μπαλοτέλι στην κριτική που δέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα της Μίλαν με τη Ρόμα και την ήττα 2-0 των «ροσονέρι» στο «Ολίμπικο».

Έντονη ήταν η αντίδραση του Μάριο Μπαλοτέλι στην κριτική που δέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα της Μίλαν με τη Ρόμα και την ήττα 2-0 των «ροσονέρι» στο «Ολίμπικο». Ο Ιταλός επιθετικός απάντησε στα όσα είπαν οι Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και Κριστιάν Πανούτσι, σχετικά με την προσφορά την εφετινή σεζόν στην ομάδα του Μιλάνου. Ο Μπόμπαν είχε τονίσει πως η εμφάνιση του Ιταλού επιθετικού ήταν ντροπιαστική, κάτι που εκνεύρισε τον 23χρονο επιθετικό.

Αρχικά, ο Μπαλοτέλι τόνισε στο «Sky Sports»: «Δεν γνωρίζετε τίποτα από ποδόσφαιρο. Εμπιστευτείτε με, πραγματικά δεν γνωρίζετε. Πάντοτε μιλάς για μένα. Όταν η Μίλαν κερδίζει, ο Μάριο είναι σπουδαίος. Άλλα όταν η Μίλαν χάνει, φταίει ο Μάριο. Δεν χρειάζομαι την κριτική σου, είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε απευθυνόμενος στον Μπόμπαν: «Ποτέ δεν είπα πως είμαι κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Είμαι ένας συνηθισμένος παίκτης. Εσύ λες πάντα πως είμαι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής, περιμένεις από μένα να πετυχαίνω πέντε γκολ σε κάθε αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.