Μπαλοτέλι: «Δεν είπα πως είμαι κορυφαίος»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Μάριο Μπαλοτέλι στην κριτική που δέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα της Μίλαν με τη Ρόμα και την ήττα 2-0 των «ροσονέρι» στο «Ολίμπικο».
Δημοσίευση: 26/04/2014 - 14:16

Έντονη ήταν η αντίδραση του Μάριο Μπαλοτέλι στην κριτική που δέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα της Μίλαν με τη Ρόμα και την ήττα 2-0 των «ροσονέρι» στο «Ολίμπικο». Ο Ιταλός επιθετικός απάντησε στα όσα είπαν οι Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και Κριστιάν Πανούτσι, σχετικά με την προσφορά την εφετινή σεζόν στην ομάδα του Μιλάνου. Ο Μπόμπαν είχε τονίσει πως η εμφάνιση του Ιταλού επιθετικού ήταν ντροπιαστική, κάτι που εκνεύρισε τον 23χρονο επιθετικό.

Αρχικά, ο Μπαλοτέλι τόνισε στο «Sky Sports»: «Δεν γνωρίζετε τίποτα από ποδόσφαιρο. Εμπιστευτείτε με, πραγματικά δεν γνωρίζετε. Πάντοτε μιλάς για μένα. Όταν η Μίλαν κερδίζει, ο Μάριο είναι σπουδαίος. Άλλα όταν η Μίλαν χάνει, φταίει ο Μάριο. Δεν χρειάζομαι την κριτική σου, είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε απευθυνόμενος στον Μπόμπαν: «Ποτέ δεν είπα πως είμαι κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Είμαι ένας συνηθισμένος παίκτης. Εσύ λες πάντα πως είμαι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής, περιμένεις από μένα να πετυχαίνω πέντε γκολ σε κάθε αγώνα».