«Στραβοπατήματα» για Ίντερ και Λάτσιο

Έδαφος έχασαν την έκτη αγωνιστική του ιταλικού Καμπιονάτο Ίντερ και Λάτσιο που δεν κατάφεραν να κερδίσουν Κάλιαρι (1-1) και Σασουόλο (2-2), αν και προηγήθηκαν και οι δύο στο σκορ.

Έδαφος έχασαν την έκτη αγωνιστική του ιταλικού Καμπιονάτο Ίντερ και Λάτσιο που δεν κατάφεραν να κερδίσουν Κάλιαρι (1-1) και Σασουόλο (2-2), αν και προηγήθηκαν και οι δύο στο σκορ.

Στο ουδέτερο «Νερέο Ρόκο» της Τεργέστης η Ίντερ άνοιξε το σκορ με τον Ικάρντι στο 75΄, μετά από πάσα του Ναγκατόμο, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι άνοιξε το σκορ σε καίριο σημείο του αγώνα.

Με ωραίο σουτ του Ναΐνγκολαν η Κάλιαρι ισοφάρισε στο 83΄ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο «Σιντα ντελ Τρικολόρε» η Σασουόλο, μετά τη Νάπολι, έκανε ζημιά και στη Λάτσιο παρά το γεγονός ότι οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν με 2-0 στη Ρέτζιο Εμίλια.

Αντρέ Ντίας στο 50΄ και Καντρέβα στο 54΄ έδωσαν αβαντάζ δύο τερμάτων στους «λατσιάλι», με δύο εξαιρετικά τέρματα, όμως, οι γηπεδούχοι μετά το 1-1 με τη Νάπολι εκτός πήραν κι άλλη απρόσμενη ισοπαλία, αυτή τη φορά εντός έδρας, με τη Λάτσιο.

Η κεφαλιά του Σελότο στο 56΄ έφερε το παιχνίδι στο 1-2, ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε με χτύπημα φάουλ ο Φλόρο Φλόρες στο 76΄. Με τις ισοπαλίες αυτές η Ίντερ έφτασε τους 14 βαθμούς, ενώ η Λάτσιο τούς 10.

Η παρουσία των Ελλήνων

Ο Βαγγέλης Μόρας ήταν στη βασική ενδεκάδα της Βερόνα στο ματς με τη Λιβόρνο, αντικαταστάθηκε, όμως, στο 37΄ από τον Μπιαντσέτι λόγω τραυματισμού.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αγωνίστηκε 90λεπτο στην αναμέτρηση της Κατάνια με την Κιέβο, με τον Έλληνα παίκτη να δέχεται και κίτρινη κάρτα στο 40΄.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, το απόγευμα της Κυριακής (29/6):

Αταλάντα – Ουντινέζε: 2-0 (45΄+1΄, 63΄ Ντένις)
Κατάνια – Κιέβο: 2-0 (22΄ Πλάσιλ, 54΄ Κάστρο)
Βερόνα – Λιβόρνο: 2-1 (40΄ Ιτούρμπε, 74΄ Ζορζίνιο πέναλτι – 45΄+1΄ Ριναούντο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.