Επέστρεψε στις επιτυχίες η Νάπολι (video)

Μετά τον αποκλεισμό στο Europa League από την Άρσεναλ και την ήττα στο πρωτάθλημα από την Αταλάντα, το σύνολο του Αντσελότι συναντήθηκε και πάλι με τη νίκη επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της Φροζινόνε.

Το κλίμα στη Νάπολι δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Άρσεναλ και Αταλάντα, επομένως η νίκη της επί της Φροζινόνε με 2-0 ήταν απαραίτητη για να τελειώσει δίχως προβλήματα τη σεζόν. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι “Παρτενοπέι” στηρίχθηκαν επιθετικά στις εμπνεύσεις των Γιουνές και Μέρτενς, με τη Φροζινόνε να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 7′ με τον Πιναμόντι, ο οποίος αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Οσπίνα, κι από και πέρα οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν.

Ο Γιουνές προειδοποίησε στο 16′ και στο 19′ ο Μέρτενς με άψογη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ με το 13ο γκολ του στο τρέχον πρωτάθλημα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η ομάδα του Αντσελότι δίχως να έχει το πόδι πάνω στο γκάζι, απείλησε και πάλι με τον Μέρτενς στο 37′ και τον Καγεχόν στο 41′.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Γιουνές -κορυφαίος της αναμέτρησης- να πετυχαίνει με σπουδαία ενέργεια το 0-2 και τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ. Ωστόσο, στο 64′ Καγεχόν και Φαμπιάν Ρουίθ σημάδεψαν δοκάρι, όπως και στο 90+2′ και πάλι ο Ισπανός αρχηγός των Ναπολιτάνων.

Η Φροζινόνε σε περίπτωση που η Ουντινέζε νικήσει το βράδυ της Δευτέρας την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, υποβιβάζεται στη Serie B. 

Serie A, 34η αγωνιστική

Φροζινόνε-Νάπολι 0-2

“Benito Stirpe”, Φροζινόνε

Διαιτητής: Φεντερίκο Λα Πένα

Κίτρινες κάρτες: Γκιλιόνε 45′, Γκόρι 79′, Ντιονίζι 81′  – Φαμπιάν Ρουίθ 79′ 
Κόκκινες κάρτες: –

Φροζινόνε (3-5-2): Σπορτιέλο – Γκολντανίγκα, Αριάουντο, Μπριγκέντι – Γκιλιόνε (56′ Παγκανίνι), Γκόρι (αρχ.), Μαιέλο, Βαλτζάνια (76′ Τσόφανι), Μπεγκέτο – Πιναμόντι, Τρότα (65′ Ντιονίζι)

Προπονητής: Μάρκο Μπαρόνι

Νάπολι (4-4-2): Οσπίνα – Μαλκιουί (88′ Αλμπιόλ), Κουλιμπαλί, Λουπέρτο, Γκουλάμ – Καγεχόν (αρχ.), Ζιελίνσκι, Φαμπιάν Ρουίθ, Γιουνές (74′ Βέρντι) – Μίλικ (79′ Ουνάς), Μέρτενς

Προπονητής: Κάρλο Αντσελότι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.