Μίλαν: Στο πλευρό των Σάντσες, Ντιακαμπί

Η Μίλαν τάχθηκε στο πλευρό του αμυντικού της Τότεναμ, Ντάβινσον Σάντσες και του μέσου της Βαλενθια, Μουκτάρ Ντιακαμπί, μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκαν.

Η Μίλαν τάχθηκε στο πλευρό του αμυντικού της Τότεναμ Ντάβινσον Σάντσες και του μέσου της Βαλενθια Μουκτάρ Ντιακαμπί μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκαν. Η Βαλένθια αποχώρησε χθες (4/4) από τον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τη Κάντιθ εξαιτίας ρατσιστικών σχολίων του Χουάν Κάλα. Μετά από λίγη ώρα επέστρεψε και συνεχίστηκε κανονικά ο αγώνας.

Ο Κολομβιανός στόπερ της Τότεναμ δέχτηκε ρατσιστικά σχόλια μετά την ισοπαλία κόντρα στη Νιουκάστλ. Ο Σάντσες πόσταρε σχόλια στον λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ γράφοντας: ”Τίποτα δεν αλλάζει”

”Νιώθουμε αηδία με τα ρατσιστικά μηνύματα που έλαβε ο Ντάβινσον Σάντσες και καλούμε τις πλατφόρμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα” ανακοίνωσε η Τότεναμ

”Είμαστε στεναχωρημένοι που ρατσιστικά γεγονότα σοκάρουν ξανά το κόσμο του ποδοσφαίρου. Είμαστε στο πλευρό του Σάντσες και του Ντιακαμπί. Μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ώστε να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση στο όνομα της ενοχής και της ένταξης” έγραψε η Μίλαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.