Φελίπε Μέλο: «Δεν θα προσφέρω ξανά δείπνο στον Κιελίνι!»

Ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος της Γιουβέντους, Φελίπε Μέλο, είχε αντιδράσει στο παρελθόν όταν ο Κιελίνι είχε μιλήσει υποτιμητικά γι΄αυτόν και τον Μπαλοτέλι.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους στο αυτοβιογραφικό βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει, χαρακτήριζε αυτούς τους δύο ως τους χειρότερους συμπαίκτες που είχε. «Είναι σύμβολο της Γιουβέντους, δυστυχώς τραυματίζεται και δεν μπορεί να έχει συνέχεια στους αγώνες», δήλωσε η Mέλο στην Gazzetta dello Sport.

«Στο ποδόσφαιρο, αυτό που συμβαίνει στα αποδυτήρια, μένει εκεί. Οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα και στην ομάδα του, πρέπει να φοβούνται και να κρατούν τα μάτια ανοιχτά. Αν μίλησε  για κάποιον που έπαιζε μαζί του στην Εθνική ομάδα, ίσως αύριο, θα μπορούσε να το κάνει με κάποιον που παίζει μαζί του σήμερα. Στη Βραζιλία, το ονομάζουμε ηθική και αν δεν την έχει, είναι δικό του πρόβλημα. Έχω ηθική και επομένως δεν του μιλώ άσχημα. Στην πραγματικότητα, τον ενθαρρύνω. Ελπίζω να κερδίσει ένα διεθνές τρόπαιο που δεν έχει. Αλλά δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μιλάει άσχημα για κάποιον που έχει συνεργαστεί μαζί μου, είναι ζήτημα ηθικής».

Όταν ρωτήθηκε για το αν μετανιώνει για κάτι στην καριέρα του, ο Βραζιλιάνος είπε ότι έμαθε από τα λάθη του. «Όλα όσα έκανα λάθος ήταν ένα σχολείο για μένα. Αλλά, δεν ξέρω, δεν θα προσφέρω ξανά δείπνο στον Κιελίνι!».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.