Σάντρο Τονάλι: «Παράδειγμα για όλους ο Ιμπραχίμοβιτς»

Ο νεαρός μέσος Σάντρο Τονάλι, δήλωσε ότι το όνειρό του έχει γίνει πραγματικότητα, με τη μεταπήδηση του στη Μίλαν.

Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου και εκθείασε τον Ζλάταν για την ποδοσφαιρική του αξία παρά το προχωρημένο της ηλικίας του. Ο Τονάλι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Serie A με τη φανέλα των «ροσονέρι», παίζοντας στα τελευταία 13 λεπτά στη νίκη επί της Μπολόνια με σκορ 2-0 τη Δευτέρα το βράδυ. 

«Τώρα το όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα, αλλά σε λίγες μέρες υπάρχει ένας άλλος αγώνας και επικεντρωνόμαστε στο να τα πάμε εξίσου καλά», δήλωσε ο Τονάλι. «Είναι ωραίο να ζούμε το όνειρο, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους πολλούς αγώνες που πρέπει να παίξουμε».

Ο νεαρός Ιταλός διεθνής παραδέχτηκε ότι εγκλιματίστηκε γρήγορα στη Μίλαν και επαίνεσε τους νέους συμπαίκτες του«Δεν βρήκα δυσκολίες, αλλά το επίπεδο έχει ανέβει. Οι συμπαίκτες μου είναι φανταστικοί γιατί τους βοηθούν όλους και είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τους εαυτούς τους για την ομάδα. Είναι ωραίο να παίζεις με αυτό το γκρουπ παικτών, είμαστε μια νέα ομάδα που θέλει να κερδίζει και το αποδείξαμε σήμερα (χθες)».

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέτυχε και τα δύο γκολ στη νίκη των «ροσονέρι» και ο Τονάλι είπε ότι ο Σουηδός, απέδειξε ότι μπορεί ακόμα να κερδίζει παιχνίδια και να σκοράρει γκολ στη Serie Α.

«Ο Ιμπραχίiμοβιτς είναι δυνατός, καθώς και ένα είδωλο για όλους. Στα 39 του χρόνια, έχει αποδείξει ότι μπορεί ακόμα να παίξει, να κερδίζει παιχνίδια και να σκοράρει. Πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε όλοι ως παράδειγμα και ως έναν συμπαίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει να φτάνουμε σε επιτυχημένα αποτελέσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.