Πέθανε ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ από το κρύο!

Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινότητα στην Ρωσία από τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν.
Δημοσίευση: 03/12/2018 - 16:57
Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινότητα στην Ρωσία από τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία θανάτου του 18χρονου ήταν το υπερβολικό κρύο. 

Ο Λομάκιν είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του για κάποιες εξετάσεις και στη συνέχεια βγήκε για ποτό με φίλους του. Ο άτυχος νεαρός παίκτης δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις της μητέρας του και μάλιστα το κινητό του βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ενός ταξί!  Ο Λομάκιν αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού μέσου και φέτος είχε παίξει 3 φορές με την U21 της Λοκομοτίβ.

Αυτές τις ώρες διεξάγονται έρευνες για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανάτου του 18χρονου, ενώ ο σύλλογος δημοσιοποίησε μια δήλωση για να επιβεβαιώσει την τραγική δήλωση. Χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Η Λόκομοτίβ είναι στη δυσάρεστη θέση να αναφέρει ότι ο παίκτης της U21 της Λοκομοτίβ, Αλεξέι Λομάκιν πέθανε στη Μόσχα. Η έρευνα συνεχίζεται. Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγωδία. Η ομάδα θα ήθελε να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Aλεξέι».


— FC Lokomotiv Moscow (@fclokomotiv_eng) December 3, 2018