Σχολιαστής τα παράτησε στον αέρα λόγω απόφασης διαιτητή! (video)

Σχολιαστής στην Ρωσία αγανάκτησε από τις αποφάσεις της διαιτησίας και ...παράτησε την μετάδοση στην μέση!
Δημοσίευση: 11/10/2017 - 18:08
Σχολιαστής στην Ρωσία αγανάκτησε από τις αποφάσεις της διαιτησίας και ...παράτησε την μετάδοση στην μέση!

Ο Βλαντιμίρ Νικόλσκι, σχολίαζε για τηλεοπτικό κανάλι το παιχνίδι της Τορπέντο Βλάντιμιρ με την Τεκστίλτσικ Ιβάνοβο, το οποίο ήταν στο 1-1 κατά την διάρκεια του β' μέρους. 

Σε μία μπαλιά στην περιοχή της Ιβάνοβο, ο τερματοφύλακας Αλεξέι Σμιρνόφ ανέτρεψε αντίπαλό του μέσα στην περιοχή. Ο Νικόλσκι, προανήγγειλλε τον καταλογισμό του πέναλτι, αλλά προς έκπληξη όλων, ο διαιτητής Πιότρ Μιροσνιτσένκο σφύριξε φάουλ έξω από την περιοχή!

Σαν να μην έφτανε αυτό, από την εκτέλεση του φάουλ, αμυνόμενος απόκρουσε καθαρά την μπάλα με το χέρι, όμως ο διαιτητής παρέμεινε...απτόητος.

Όχι όμως και ο σχολιαστής, ο οποίος ξέσπασε κατά του διαιτητή: «Τι κάνεις; Αυτό είναι πέναλτι. Είσαι ντροπή για το ρωσικό ποδόσφαιρο κύριε Μιροσνιτσένκο και όποιος θέλει ας μου βάλει πρόστιμο», φώναξε πριν εγκαταλείψει την θέση του λέγοντας: «Δείτε το ποδόσφαιρο χωρίς εμένα. Γεια σας!»!

Ο Νικόλσκι, συνεργάζεται με την Τορπέντο στις περιγραφές των αγώνων. Σύμφωνα με τους κανονισμούς στην συγκεκριμένη κατηγορία του ρωσικού ποδοσφαίρου, για την κάλυψη των ματς χρησιμοποιούνται «γηπεδούχοι» δημοσιογράφοι και τεχνικοί, έτσι ώστε τα τηλεοπτικά κανάλια να μην αναγκάζονται να καλύπτουν τεράστιες αποστάσεις για κάθε παιχνίδι.

Έτσι, έχουν προκύψει αρκετές...παθιασμένες μεταδόσεις από σχολιαστές που συνδέονται με την γηπεδούχο ομάδα.

«Ένιωσα άσχημα όταν είδα ότι πλήγωναν την ομάδα μας. Νιώθω υπερήφανος για το γεγονός ότι συγκρατήθηκα και δεν έβρισα στον αέρα», είπε στα ρωσικά ΜΜΕ ο Νικόλσκι σχολιάζοντας την ενέργειά του να εγκαταλείψει την θέση του, ενώ ο πρόεδρος της Τορπέντο Βαλερί Πουζάνοφ εξέφρασε την στήριξή του:

«Δεν είναι απλά υπάλληλος του συλλόγου αλλά οπαδός μας σαν κι εμένα. Αν τιμωρηθεί θα τον στηρίξουμε, έπραξε σωστά».

Δείτε το χαρακτηριστικό video που ...δεν χρειάζεται μετάφραση από τα ρωσικά: