Κονσεϊσάο: "Θετικό το πέρασμα από ΠΑΟΚ"

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο χαρακτήρισε θετικό το πέρασμά του από την τεχνική διευθυνση του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη που έδωσε στην "O'Jogo".
Δημοσίευση: 24/01/2011 - 12:46
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο χαρακτήρισε θετικό το πέρασμά του από την τεχνική διευθυνση του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη που έδωσε στην "O'Jogo". «Η εμπειρία αυτή ήταν σύντομη, γιατί έμεινα για περίπου έξι μήνες, αλλά ήταν κάτι πολύ θετικό για μένα και έμαθα πολλά. Τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα στον ΠΑΟΚ και το κλαμπ ήθελε να με βοηθήσει και εγώ από την πλευρά μου ανταποκρίθηκα σε αυτούς που με βοήθησαν όταν το χρειάστηκα» τόνισε ο Πορτογάλος ο οποίος είναι βοηθός προπονητή του Ντομινίκ Ντ' Ονόφριο στη Σταντάρ Λιέγης.
 
Όταν ρωτήθηκε γιατί χάλασε η πρόσληψη του Ζόρζε Κόστα στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ο Κονσεϊσάο απάντησε: «Ήταν μία έκπληξη και για μένα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να είναι ο ίδιος χαρούμενος. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά πραγματικά εύχομαι να είναι χαρούμενος. Τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο, αλλά όλοι ξέρουν πως είναι αυτή τη δουλειά, σκέφτηκε τον εαυτό του και την οικογένεια του και πήρε την απόφαση που έκρινε αυτός απαραίτητη».