Σοκ με Βαν Νταμ: Διαγνώστηκε ξανά με καρκίνο

Απίστευτα άτυχος για ακόμη μία φορά στη ζωή του στάθηκε ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ, καθώς διεγνώσθη για δεύτερη φορά με καρκίνο.

Απίστευτα άτυχος για ακόμη μία φορά στη ζωή του στάθηκε ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ, καθώς διεγνώσθη για δεύτερη φορά με καρκίνο.

Ο Μιγκέλ Βαν Νταμ, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας της Μπριζ, το 2016 διαγνώστηκε πως έπασχε από λευχαιμία. Για ένα χρόνο έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και βγήκε νικητής, αφού κατάφερε να θεραπευτεί πλήρως και να επιστρέψει στα γήπεδα. Για την ακρίβεια τον Μάρτιο του 2017 ο Βέλγος γκολκίπερ είχε πάρει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς να ξεκινήσει προπονήσεις και στις 20 Σεπτεμβρίου αγωνίστηκε σε παιχνίδι Κυπέλλου.

Η μοίρα τα έφερε έτσι, όμως, που η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του 25χρονου πλέον τερματοφύλακα. Ο Βαν Νταμ, μετά από διάφορες εξετάσεις που υποβλήθηκε μεσοβδόμαδα, διαπιστώθηκε πως πάσχει από καρκίνο.

Την είδηση γνωστοποίησε η Σερκλ Μπριζ, η οποία εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της στον Βέλγο τερματοφύλακα και την οικογένεια του και αποκάλυψε πως η φανέλα με το νούμερο «16» που φορούσε ο Βαν Νταμ δεν θα δοθεί σε κανέναν παίκτη μέχρι να επιστρέψει στη δράση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.