Άλλαξε όνομα μετά από 36 χρόνια το γήπεδο της Άντερλεχτ

Δεν υπάρχει πλέον το περίφημο Κοστάντ Βαντεν Στοκ. Το γήπεδο της Άντερλεχτ θα λέγεται από εδώ και στο εξής... Λόττο Παρκ!
Δημοσίευση: 09/07/2019 - 20:32
Δεν υπάρχει πλέον το περίφημο Κοστάντ Βαντεν Στοκ. Το γήπεδο της Άντερλεχτ θα λέγεται από εδώ και στο εξής... Λόττο Παρκ!

Το πρωί της Τρίτης έγινε αντιληπτό από έναν οπαδό της Άντερλεχτ καθώς παιρνόντας μπροστά από το γήπεδο είδε αυτό!

— Elisha Benkoski (@elishabenko) 9 Ιουλίου 2019
Αμέσως μετά βέβαια οι άνθρωποι της Άντερλεχτ κάλυψαν τη νέα ονομασία του γηπέδου αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, στην εποχή των social media, το "κακό" είχε γίνει......και 21 λεπτά το tweet του οπαδού της Άντερλεχτ ακολούθησε η επιβεβαίωση από τους ανθρώπους της ομάδας. 

Προ δύο μηνών ο οικονομικός διευθυντής της Άντερλεχτ είχε υπαινιχθεί ότι ενδεχόμενη αλλαγή ονόματος στο γήπεδο της Άντερλεχτ μπορεί να αποφέρει μεγάλα οικονομικά κέρδη!

Η Εθνική Λοτταρία του Βελγίου φιγουράρει στην φανέλα των Βέλγων από την περσινή σεζόν και φαίνεται πως κέρδισε και την μάχη για την μετονομασία του γηπέδου μετά από 36 χρόνια!

Το γήπεδο της Άντερλεχτ άνοιξε τις θύρες του το 1917 με το όνομα Εμίλ Βερσέ! Το 1983 το στάδιο ανακατασκευάστηκε ολοσχερώς και άλλαξε και ονομασία παίρνοντας το γνωστό σε όλους μας Κονστάντ Βαντεν Στοκ το οποίο άντεξε ως... σήμερα!