«Ο Κομπανί νομίζει ότι είναι ο Θεός»

Σκληρή κριτική για τον παίκτη - προπονητή της Άντερλεχτ από δύο παλαίμαχους του συλλόγου.

Σκληρή κριτική για τον παίκτη – προπονητή της Άντερλεχτ από δύο παλαίμαχους του συλλόγου.

Ο Βινσέντ Κομπανί δεν έχει πάρει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο νέο του πόστο και ο παλιός παίκτης της Άντερλεχτ και της Εθνικής Βελγίου τον κατηγόρησε για αλαζονεία, λόγω του γεγονότος ότι θα συνεχίσει να παίζει στην Εθνική παράλληλα με την δουλειά του ως προπονητής.

«Ο Κομπανί πέρα από ένας καλός ποδοσφαιριστής είναι απλά ένας άνθρωπος, αλλά νιώθω ότι πιστεύει πως είναι ο Θεός. Στην προσεχή διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, οι προπονητές κανονικά θα έχουν δύο εβδομάδες για να δουλέψουν με ένταση με τους παίκτες τους. Όμως ο Κομπανί θα φύγει με την Εθνική Βελγίου για να παίξει με το Σαν Μαρίνο και τη Σκωτία, πριν πάει στο Μάντσεστερ για το ματς προς τιμήν του. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να είναι πάντα απασχολημένοι, αλλά κάποιες φορές το παρακάνουν. Πρέπει να το ξανασκεφτεί, υπάρχουν όρια σε όλα», είπε ο Ντεγκρίζ, ενώ πέρα από τις προπονητικές ικανότητες του Κομπανί, άσκησε κριτική και για την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο:

«Αν ένας άλλος σέντερ μπακ έκανε τα λάθη που έχει κάνει ο ίδιος, ο προπονητής θα τον άφηνε εκτός από το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα δεν πρέπει να αποσυρθεί, αλλά πρέπει να σιγουρευτεί ότι δεν θα κάνει πάλι τα ίδια λάθη. Αν είναι έντιμος ως προπονητής δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του ως παίκτης».

Ένας έτερος παλιός παίκτης της Άντερλεχτ, ο Φιλίπ Αλμπέρ, τον κατηγόρησε πάντως για το γεγονός ότι υπερασπίστηκε τους παίκτες του μετά την ήττα από την Κορτράικ:

«Με ενοχλούν αυτά που λέει ο Κομπανί, σίγουρα είναι λογικό να θέλει να προστατέψει τους νεαρούς παίκτες του, αλλά δεν είναι σωστό να λέει ότι φταίει ο ίδιος για τα τέσσερα γκολ. Όταν μιλάει έτσι δεν βοηθάει την ομάδα του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.